Funeriu demisioneaza din PDL, inainte sa fie exclus

Consilierul prezidential, Daniel Fueriu, a declarat, marti, ca demisioneaza din PDL, pentru a evita sa-si puna colegii intr-o situatie penibila, si anume aceea de a-l exclude.

Anuntul lui Daniel Funeriu vine dupa ce vicepresedintele PDL, Alin Popoviciu, a anuntat ca va solicita excluderea lui Funeriu din partid, impreuna cu alti cativa colegi, printre care Baconschi, Paleologu sau Preda.

Vezi aici cine sunt cei amenintati cu excluderea din PDL

“O sa imi dau demisia din PDL in aceasta seara. Sunt colegii PDL pe care ii respect si nu vreau sa ii pun in situatia penibila in care sa fie intr-un conflict de loialitate fata de actuala conducere a PDL-ului sau fata de o agenda a modernizarii pe care ei stiu bine ca eu am sustinut-o”, a declarat Funeriu la B1 Tv.

Fostul ministru al Educatiei a tinut sa atraga atentia ca “toata aceasta tevatura nu face bine nimanui” si a adaugat ca de dreapta sunt toti acei oameni care muncesc si sutn cu fruntea sus.

“Eu cred ca e mult mai de dreapta un om care se trezeste la sase dimineata, care lucreaza, face o treaba buna, culege zarzavaturi pe camp si merge si le vinde in piata, decat oameni care discuta de dimineata pana seara despre dreapta la televizor. Deci eu cred ca de dreapta sunt toti acei oameni din Romania care muncesc, toti acei oameni din Romania care stau cu fruntea sus, nu care stau cu mana intinsa si cred ca alaturi de ei trebuie sa fim”, a spus Funeriu.

Foto: Cotidianul