FUNNY: CE FEL DE CRIMINAL AI FI IN FUNCTIE DE ZODIE

Stim cu totii ca filmele lui Alfred Hitchcock sunt destul de infricosatoare, dar te-ai intrebat vreodata cum ai fi tu in filmele sale? Ne-am gandit sa iti spunem noi ce fel de criminal ai fi intr-un thriller, in functie de zodie.

Berbec

Tu ai fi un criminal extrem de periculos. Arma ta preferata ar fi cutitul si ai lasa in urma multe rani, mai ales pe fata. Nu te-ai multumi sa iti ucizi victima, ci ai simti nevoia sa o tai bucata cu bucata.

Taur
Taurii si-ar folosi mainile pentru a-si strangula victima. Ar privi-o in ochi, pentru a vedea cum se sufoca, si chiar ar adauga, la final: „am pus eu mana pe tine”.

Gemeni
Pentru Gemeni, arma crimei depinde de situatie. Sunt foarte destepti si isi dau seama imediat care este urmatoarea lor miscare. Cei mai multi Gemeni au anumite trasaturi de psihopati, asa ca ar fi bine sa nu ii calci pe coada. in caz contrar, iti vor reteza mainile fara niciun resentiment si te vor privi cum sangerezi pana la moarte. in tot acest timp, vor rade sinistru!

CITESTE SI: HOROSCOP: CUM TE COMPORTI IN PAT IN FUNCTIE DE ZODIE

Rac
Racul si-ar duce victima pe plaja, intr-o zona izolata, ar sapa o groapa adanca la mal si ar ingropa-o pana la gat. Ar astepta, apoi, sa vina valurile si ar privi cum apa incepe sa o acopere. Zambind, ar urmari cum se ineaca si ar arunca, apoi, cadavrul in mare.

Leu
Pentru Lei, crima ar fi ca orice alt sport. Ar reusi sa gaseasca, pe piata neagra, citiva oameni cu adevarat sadici si si-ar arunca victima intr-o cusca in care se afla lei, tigri sau alte feline periculoase. in acele momente, ar putea fi auziti exclamand: „sa inceapa crima” si ar urmari cu satisfactie intreaga scena.

Fecioara
Fecioarele ar reusi sa faca orice crima sa para un accident, poate unul de masina, sau o sinucidere. Pentru ca sunt atente la detalii, nimeni nu ar afla ce au facut si ar reusi sa acopere orice urma.
Balanta
Balantele sunt la fel de pricepute la acoperit urmele unei crime. Pe langa faptul ca nu ar lasa indicii la fata locului, s-ar purta ca si cum moartea victimei lor le-a innebunit de durere si ar fi alaturi de familia ei.

Scorpion
Scorpionul ar folosi cloform, pentru a te lasa fara aparare, apoi te-ar injecta cu o solutie periculoasa, care nu ar putea fi detectata de autoritati. in timp ce ar privi cum te sufoci, te-ar tachina si ti-ar vorbi despre cat de neajutorat esti.

Sagetator
Sagetatorii sunt firi simple si cu picioarele pe pamant, asa ca ar alege o metoda mai putin complicata: si-ar bate victima, pana cand ar lasa-o fara suflare.

Capricorn
Capricornii sunt organizati si au un plan pentru orice. Ei vor vrea sa termine repede treaba, asa ca ar putea sa isi impuste victima in cap, in stil mafiot. Ar avea o echipa in spate, care ar curata mizeria facuta de ei. Din grupul lor nu ar lipsi Fecioarele, pe care le-ar angaja pentru a ascunde urmele.

Varsator
Varsatorii ar face ceva foarte ciudat. De exemplu, si-ar ucide victima in timpul unei piese de teatru, facand sa para ca totul face parte din spectacol. Pentru performanta lor, ar accepta cu placere laude si flori de la public.

CITESTE SI:  5 LUCRURI PE CARE AR TREBUI SA LE STII DESPRE SADO-MASOCHISM

Pesti
Pestii si-ar captura victima si s-ar juca de-a chirurgul. Ar avea si un dialog cu ea, despre durerea fizica si cea interioara, pe care ei o simt zilnic. Ar avea grija ca toata scena sa dureze mult, iar persoana pe care o ucid ar ramane constienta. Pestii se simt victime in majoritatea timpului si nu vor lasa sa treaca usor un moment in care sunt pradatori.

Sursa www.unica.ro