FUNNY LA CE SE GANDESC BARBATII DIMINEATA

Este destul de evident ca erectia matinala este sanatoasa si ii indeamna pe majoritatea barbatilor la imbratisarea partenerei. Daca te intrebai la ce le fuge mintea in orele mici ale diminetii, iata la ce se gandesc barbatii dimineata.

Buna dimineata, te rog nu ma saruta

„Aaah, ce bine am dormit, as cam avea chef sa te pipai, uh, nu te intoarce, nu ma saruta, te rog!” Cam asa suna primele ganduri ale unui barbat obisnuit dimineata. Erectia matinala il indeamna sa te ia in brate, dar nu cred ca vrei sa-l saruti pe milioanele de bacterii care s-au multiplicat fericite timp de 8 ore in gura lui. Bucurati-va de intimitate stil lingurita, nu exagerati cu tandreturile inainte sa va spalati pe dinti.

Nu vrei tu sa stai deasupra, inca mai motai

Orice barbat isi doreste ca macar din cand in cand femeia sa preia conducerea si sa-i faca viata mai usoara si orgasmul mai rapid. Ei bine, diminetile sunt acele momente in care el spera cel mai mult ca tu sa ai chef sa stai deasupra. Astfel, el se poate bucura de tine in toata splendoarea, nu isi face griji ca va miroase gura si nici nu trebuie sa se trezeasca 100%.

CITESTE SI: DEPENDENTA de SEX, afectiune REALA sau MIT

Sa stii ca nu rezist mult fara mic dejun

Desi el incepe, nu are energie sa faca figuri elaborate, sa stea in pozitii incomode, sau sa te pregateasca, cu un preludiu de jumatate de ora. Dimineata vrea ca totul sa fie rapid si eficient, ca sa aiba timp sa faca un dus pana lesina de foame. Eventual, in secret, isi doreste ca tu sa fii satisfacuta daca termina in 5 minute si sa-i faci o cafea si sendvisuri cat sta la dus. Dar multi nu or sa spuna asta cu voce tare niciodata.

Vreau sa merg la toaleta, sau sa termin ce facem aici?

Adevarul este ca multi barbati sar direct in papuci si fug la baie dimineata, cand se trezesc cu o erectie de toata frumusetea. Daca s-a apucat deja de treaba, s-ar putea sa regrete ca nu a mers la baie inainte si daca il vezi ca ezita, curma-i suferinta si spune-i ca vrei sa faci o cafea. Oricum nu mai rezista mult nici el.

CITESTE SI: AMUZANT! CE GANDESC BARBATII CAND FEMEIA STA DEASUPRA

Ce ma bucur ca nu am irosit erectia

Poate ca nu o gandeste chiar in acesti termeni, dar sigur se bucura ca nu ai ignorat forta si virilitatea lui la prima ora a diminetii. Majoritatea barbatilor au nevoie des de confirmarea valorii si de indicatori ca sunt cei mai sexy si dotati din lume. Cheful tau de sex atunci cand il vezi printre gene este un bun indicator. Profita!

Sursa www.unica.ro