FUNNY. ZODIILE si EXTRATERESTRII. TU CREZI in OMULETII VERZI?

Vasatorii cred cu tarie ca exista si vom fi contactati in curand, Taurii considera subiectul un pic ridicol, iar Balantele se intreaba… cate picioare au.

Berbec: Prea preocupat de chestii imediate, ar putea sa refuze acest subiect. Pentru el sunt interesante mai ales conotatiile militare, si probabil ca i-a placut un film ca “Independace Day”.

Taur: Sa fim seriosi… Un Taur uitandu-se noaptea dupa OZN-uri e mai putin probabil decat un Sagetator abstinent. Explorarea resurselor de pe alta planeta, asta da! Dar sa o gasim populata… nu prea crede.

Gemeni: Nu exista subiect de conversatie la care Geamanul sa nu aiba ceva de spus. Cu atat mai putin un subiect atat de pasionant ca OZN-urile si extraterestii. Daca il lasi, ar putea sa-ti impuie capul toata noaptea.

CITESTE SI: ZODII DISPUSE PENTRU AVENTURI DE O NOAPTE

Rac: ii plac povestile romantioase, de genul celei din “E.T.” cu extraterestrul abandonat, tanjund sa se reintoarca acasa. Dar cinstit vorbind nu crede cu adevarat in povestea asta.

Leu: Un adept infocat, indiferent daca pentru “pentru” sau pentru “contra”. Mandru in general de progresele realizate de umanitate, ii vine greu sa accepte ca ar putea exista civilizatii mai tari decat a lui.

Fecioara: La cat e de pragmatic, e interesant ca-i plac SF-urile, mai ales cele foarte inteligente. insa pentru el raman de obicei la stadiul de povesti sau simplu exercitiu intelectual “ce-ar fi daca”.

Balanta: Oare exista?… Oare nu exista?… Pentru Balanta si probleme mai putin controversate sunt in ceata. Dar o amuza sa-si imagineze cum ar trebui schimbat concursul Miss Univers, in caz ca apar si alti participanti.

Scorpion: Fascinatia pentru ocultism poate include povestea cu extraterestii, mai ales daca gaseste conexiunile cu teoria conspiratiei. il intereseaza, de asemenea oare cum se reproduc?

Sagetator: E gata sa porneasca primul intr-acolo, in caz ca s-ar cere voluntari. si e dispus sa ii invete integrale pe niste extraterestrii care nu au nevoie de ele. Sau macar cateva mostre de filozofie pamanteana.

CITESTE SI: POZITIA SEXUALA PREFERATA IN FUNCTIE DE ZODIE

Capricorn: Prefera sa puna mana, sa studieze si sa se asigure inainte de a-si da cu parerea intr-un subiect atat de controversat. Cel mai probabil o sa se abtina de la comentarii care i-ar putea afecta imaginea de persoana serioasa.

Varsator: Cel mai vizionar dintre semne are probabil propia sa teorie despre viata extraterestra. E convis ca ne vor contacta, mai devreme sau mai tarziu, sau chiar ca tehnologia moderna li se datoreaza.

Pesti: Pentru Pesti subiectul este palpitant, iar el se afla cel mai probabil de partea celor care cred in existenta extraterestrilor. La urma urmei, cum spunea pesonajul din “Conatct”, daca am fi doar noi, inseamna ca Dumnezeu a facut o “grozava risipa de spatiu”.

Sursa foto www.wallpaperforcomputer.net