Furtuna de zapada la Moscova, HAOS pe strazi si aeroporturi. VIDEO

Furtuna de zapada la Moscova, HAOS pe strazi si aeroporturi

O furtuna de zapada a provocat haos, joi, pe strazile din Moscova si a cauzat intârzierea a peste 150 de zboruri pe aeroporturile din capitala rusa. “Intemperiile din capitala rusa au devenit astazi o adevarata incercare pentru locuitori”, a constatat postul de televiziune NTV, care a difuzat imagini cu masini si camioane acoperite de zapada si blocate in mijlocul strazilor din Moscova.

Conform serviciilor meteorologice din Moscova, stratul de zapada ar urma sa atinga 20 de centimetri pana seara. Furtuna ar urma sa continue toata seara, cu polei si rafale puternice de vânt.

Peste 150 de zboruri au avut intârzieri, iar aproximativ 20 au fost anulate pe cele trei aeroporturi din Moscova, dintre care cele mai multe pe cel mai mare aeroport international din capitala, Domodedovo, potrivit presei ruse.

“Traficul este blocat pe toate drumurile”, in timp ce temperaturile, care au scazut la minus 8 grade Celsius, au complicat situatia, a declarat un analist al serviciului Yandex.Probki, Leonid Melnikov.

Astfel, pentru a parcurge o portiune de 50 de kilometri pe o autostrada de la periferia din sud-vest a Moscovei automobilistii aveau nevoie de peste 10 ore in cursul dupa-amiezii.