FURTUNA in ARAD, UN OM A MURIT

FURTUNA in ARAD, UN OM A MURIT

Furtuna puternica la ARAD! O persoana a murit, luni dupa-amiaza, dupa ce un copac s-a prabusit peste autoturismul in care se afla. Municipiul Arad se afla la ora transmiterii acestei stiri sub incidenta unei atentionari meteo tip Cod Galben, inregistrandu-se frecvente descarcari electrice, grindina, ploi si intensificari ale vantului.

Rafalele vantului au atins 70 km/h nin Arad, s-au inregistrat ploi torentiale nputernice, cu cantitati de apa de 15l/mp in mai putin de jumatate de ora. 

Citeste si: FURTUNI si PLOI torentiale in jumatate de tara!

“Judetul se afla sub avertizare Cod Galben de fenomene periculoase, a fost semnalat apelul la 112, trecatorii au sunat mentionand ca un arbroe a cazut peste un autoturism si inauntru se afla o persoana. Un echipaj SMURD si unul de blocare-salvare s-a deplasat, acolo s-a constatat ca persoana in varsta de 40-45 de ani este decedata in masina. In acest moment se lucreaza la scoaterea cadavrului”, au spus oficialii ISU Arad.

Meteorologii atrag atentia ca vremea se inrautateste incepand din aceasta seara in aproape toata tara, cu precadere in nord, centru si nord-est. Si Bucurestiul va fi afectat de furtuna marti dimineata, mai spun meteorologii.