FUZIUNE PNL-PDL: Democrat-liberalii ar putea accepta ca NOUL NUME sa fie PNL!

FUZIUNE PNL-PDL. PARTIDUL DEMOCRAT LIBERAL ar putea disparea in urmatoarele zile! Democrat-liberalii sunt dispusi sa renunte la numele partidului, pentru ca noua formatiune care ar rezulta din fuziunea PDL cu PNL sa se numeasca PNL! 

“Exista un entuziasm pentru aceasta fuziune, toata lumea este de acord cu fuziunea si cu graba, dar inconvenientele sunt legate de partea tehnica. Fuziunea inseamna judecatorii, vacanta judecatoresca. Vointa politica exista, restul tine de piedici care exced cadrul partidului”, au declarat surse din PDL, conform Mediafax.

Citeste si: PDL a votat in Colegiul Director fuziunea cu PNL

FUZIUNE PNL-PDL.“Noi (n.r-cei de la centru) nu avem nicio problema in a prelua numele de PNL, ramane de vazut in teritoriu cum se armonizeaza lucrurile”, au mai spus sursele citate.

Unii democrat-liberali se tem ca entuziasmul lor pentru fuziune ar putea fi umbrit de factori externi, cum ar fi ca nemultumirile care s-ar putea ivi in teritoriu in cazul in care noul partid s-ar numi PNL sa fie speculate de Traian Basescu si sa profite PMP.

Citeste si: VASILE BLAGA: Vom participa la discutiile cu delegatia FMI impreuna cu PNL

FUZIUNE PNL-PDL.“Un alt lucru care ar putea aparea ar fi sa nu existe timp suficient pentru a informa electoratul ca viitorul PNL rezultat din fuziune este PDL cu PNL”, au adaugat sursele citate.

Sursa foto: realitatea.net