FUZIUNE PNL-PDL: REACTIA lui CALIN POPESCU TARICEANU dupa aparitia noii formatiuni politice

La scurt timp dupa realizarea FUZIUNII dintre PNL si PDL, fostul premier si actualul presedinte al Senatului, CALIN POPESCU TARICEANU, a reactionat prin intermediul unei postari pe pagina sa personala de Facebook. TARICEANU este convins ca noul partid satisface interesele presedintelui TRAIAN BASESCU.

„ Decizia de FUZIUNE cu PDL a Congresului extraordinar al PNL din 26 iulie 2014 reprezinta incununarea cu succes a eforturilor depuse de TRAIAN BASESCU inca din 2005 de a subordona PNL, cu toate consecintele care decurg de aici. In calitatile mele de presedinte al PNL, de prim ministru desemnat in numele PNL si, ulterior, de membru al Biroului Politic National, am facut uz in acesti ani de toate mijloacele si instrumentele democratice pentru prestigiul si credibilitatea partidului, pentru a-i pastra identitatea si unitatea.

CITESTE SI: PNL-PDL, formula CASTIGATOARE in lupta cu Ponta!

Toate eforturile, toate realizarile, tot prestigiul si credibilitatea castigate, toata munca depusa de membrii simpli ai partidului dupa Revolutie, si nu in ultimul rand, Istoria de 139 de ani a PNL au fost risipite de cativa lideri alesi in mod nefericit sa conduca destinele partidului”, a scris TARICEANU pe pagina sa de Facebook.

CITESTE SI: Flutur: NOUL PNL va intre de URGENTA in campanie electorala 

„ In numele carui comandament si-a tradat PNL electoratul, s-a dezis de mandatul primit, acceptand fuziunea cu partidul lui BASESCU si BOC, partid care a adus atatea necazuri si saracie poporului roman ? Ca unul care cunoaste bine baza PNL, as fi nedrept sa-i acuz de toate acestea pe simplii membri ai partidului, cand vinovatii sunt doar cei de la prezidiu, cei care au rupt USL, cei care au pierdut alegerile europarlamentare si care, pentru interese personale meschine, pentru a-si acoperi infrangerile si pentru implinirea planurilor faurite de BASESCU, au ales cu grija delegatii la ultimele doua congrese”.

Sursa foto: adevarul.ro