Gabi Badalau e un Casanova. Atentie, Andreea Mantea!

Gabi Badalau si Andreea Mantea sunt impreuna de doua luni si deja se vorbeste despre casatoria lor. Teoria este insa desfiintata de tatal lui Gabi, senatorul Nicolae Badalau, care nici macar nu stie cine este Andreea Mantea!

Gabi Badalau a ajuns la 26 ani cu renume de mare cuceritor. Cel putin, in ochii tatalui sau, care crede ca inca nu i-a venit timpul de insuratoare.

“Gabi sta de cinci ani la Bucuresti, are afacerile lui, nu e langa mine sa stiu cu cine umbla. Nu mi-a povestit de nicio iubita, nu stiu nimic. La cate a avut el, crezi ca imi spune de fiecare in parte? Habar n-am cine e Mantea. E cantareata? Ce face? Nu stiu cum arata, habar n-am cine e fata asta! Nu o cunosc si nici nu am timp sa o cunosc”, a precizat acesta pentru Nicolae Badalau pentru ziarulring.ro.

Cat despre o posibila nunta, senatorul  a recunoscut ca nu-si mai face planuri cu fiul sau, deoarece acesta  avut multe “viitoare”.

“Gabi are 26 de ani, nu cred ca are in cap sa se casatoreasca. Dar, cand o sa aleaga si o sa mi-o prezinte, nu am eu treaba. E alegerea lui si nu ma bag. Asa mi s-a zis si de aia de la Moldova (n.r. – Ramona Gabor), ca se insoara si… Asta a avut multe viitoare!  Nu stiu ce relatie are el cu fata asta, nu stiu daca e aventura sau ce e”, a incheiat Badalau senior.

Sursa foto: libertatea.ro