Gabi Balint este noul antrenor al celor de la CS U Craiova

CS U Craiova are un nou antrenor, dupa ce a renuntat la serviciile lui Ovidiu Stanga. Cel care se va ocupa de pregatirea oltenilor este Gabi Balint, fost coleg de generatie cu Stanga.

CS U Craiova, echipa Primariei s-a inteles cu fostul jucator al Stelei, Gabi Balint, acesta urmand sa inceapa munca la echipa olteana de luni. Formatia din Craiova, care ocupa locul doi in Seria a II-a din liga secunda, fiind una dintre marile favorite la promovarea in Liga 1, a invins in ultima etapa la Arad pe UTA, cu 1-0.

Gabi Balint a mai antrenat Sportul, Sheriff Tiraspol, Poli Timisoara, nationala Moldovei si FC Vaslui, iar in acest moment este invitat permanent la emisiunile DigiSport.

Citeste si: Eugen Trica este noul antrenor al celor de la FC Universitatea Craiova 

Saptamana aceasta, la CS Universitatea, echipa primariei condusa de Olguta Vasilescu, Gica Craioveanu, cel care era in functia de director de imagine isi daduse demisia. Acesta s-a suparat, din cate se pare, dupa aparitia zvonurilor conform carora Nicolo Napoli va fi numit tehnician, dar a revenit asupra deciziei de a pleca de la club dupa ce a primit asigurari ca nu se va face aceasta mutare. 

Sursa foto: enational.ro