Gabi Cristea se va reintalni cu Marcel Toader! Isi vor vorbi cei doi?

Gabi Cristea se va intalni, peste cateva zile, cu fostul sau sot, Marcel Toader! Vor nu vor, cei doi vor da nas in nas la o nunta, unde nasi vor fi Diana Bisinicu si sotul ei, Catalin!

Gabriela si Marcela vor trebui sa se suporte la nunta de peste cateva zile. Daca pana acum o luna, vedeta Kanal D se ferea de fostul sot, sunt voci care spun ca pe Gabriela nici macar nu o mai intereseaza ce face si cand face Marcel.

“Ne-a spus ca il va saluta si atat! Apoi, va merge intr-o alta parte a salii si va participa la nunta ca orice mesean! In plus, va evita sa intre in contact cu domnul Toader, intrucat nu mai vrea sa aiba de a face cu el! Viata ei este alta acum!”, a povestit o apropiata a Gabrielei Cristea pentru wowbiz.ro.

Mai mult, intrebata despre eveniment si, fireste, despre reintalnirea cu fostul sot, vedeta de la Kanal D a fost extrem de transanta si a dat o declaratie care nu mai lasa loc de interpretari! “Da, ma voi duce la nunta! O sa onorez invitatia si atat! Ma voi intalni acolo si cu Marcel, dar acest lucru nu ma intereseaza! De altfel, va spun sincer, imi doresc foarte mult sa traiesc ziua in care nimeni nu o sa mai intrebe despre fostul sot si oamenii o sa inteleaga ca noi doi ne-am despartit cu adevarat!”, a spus Gabriela Cristea.

Sursa foto: adpm.ro