Gabi Cristea si Marcel Toader se intalnesc din nou

Gabi Cristea se vede din nou cu Marcel Toader, la trei luni si jumatate de la divort. Intalnirea dintre cei doi va avea loc la o nunta, unde nasi vor fi Diana Bisinicu si sotul ei, Catalin, scrie Wowbiz. Gabriela Cristea a declarat ca se va duce la nunta, insa a marturisit ca isi doreste sa vina ziua in care nu va mai fi intrebata de fostul ei sot.

“Da, ma voi duce la nunta! O sa onorez invitatia si atat! Ma voi intalni acolo si cu Marcel, dar acest lucru nu ma intereseaza! De altfel, va spun sincer, imi doresc foarte mult sa traiesc ziua in care nimeni nu o sa mai intrebe despre fostul sot si oamenii o sa inteleaga ca noi doi ne-am despartit cu adevarat!”, a spus Gabriela Cristea.

Surse din preajma Gabrielei sustin ca vedeta este extrem de relaxata si nu se gandeste deloc la intalnirea cu fostul sot. Se pare ca Gabriela Cristea le-ar fi spus prietenilor ca va sta cat mai departe de Marcel, intrucat nu are niciun rost sa mai dea curs la discutii inutile si fara temei!

“Ne-a spus ca il va saluta si atat! Apoi, va merge intr-o alta parte a salii si va participa la nunta ca orice mesean! In plus, va evita sa intre in contact cu domnul Toader, intrucat nu mai vrea sa aiba de a face cu el! Viata ei este alta acum!”, a povestit o apropiata a Gabrielei Cristea pentru Wowbiz.