GABI FIREA: “E doar o chestiune de timp pana cand PSD va fi condus de o FEMEIE”

Senatorul PSD, GABRIELA FIREA, considera ca este doar o chestiune de timp pana cand Partidul Social Democrat va fi condus de o femeie.

“Presedintele oricarui partid trebuie sa aiba in primul rand calitati de lider. Sa-i poata determina pe oameni sa i se alature si sa le ofere proiecte care sa-i mobilizeze. (…)

Citeste si: PONTA A PETRECUT LA NUNTA FIICEI BARONULUI PSD DE IASI, GHEORGHE NICHITA

Avem cinci vicepresedinti la nivel national din randurile organizatiei de femei, avem ministri, parlamentari, europarlamentari si, iata, un comisar european. E doar o chestiune de timp pana cand PSD va fi condus de o femeie.”, a declarat FIREA, in cadrul unui interviu psnews.ro.

In opinia fostei jurnaliste, nu presa decide rezultatul alegerilor si nici nu-l poate influenta direct intr-o masura semnificativa. Totodata, GABI FIREA a marturisit ca cel mai puternic adversar al lui Victor Ponta este insusi premierul.

“Mai precis, capacitatea de a-si transmite corect si eficient mesajele si de a nu ceda tentatiei sa raspunda atacurilor venite din toate partile. In ce priveste turul doi, oricine  ar fi adversarul, asta in cazul in care vom avea turul doi, acesta va incerca sa canalizeze  toate optiunile anti-Ponta, ceea ce va fi destul de dificil avand in vedere orgoliile exacerbate ale candidatilor asa-zisi „de dreapta””, a explicat GABRIELA FIREA.

FIREA: IOHANNIS SA CEARA PARLAMENTARILOR ACL SA VOTEZE AMNISTIA PENTRU MAME SI PENSIONARI