Gabi Iancu a fugit din cantonamentul nationalei U21 cu ajutorul unor complici

Conform unor surse, Gabi Iancu, fotbalistul Stelei, ar fi disparut din cantonamentul echipei nationale Under 21 a Romaniei cu ajutorul unei angajate a hotelului din Chiajna.

Noi detalii ies la iveala in cazul “evadarii” lui Gabi Iancu din cantonamentul nationalei Under 21 inaintea partidei cu Muntenegru. Surse de la lotul U21 au explicat ca, in expeditia sa, jucatorul Stelei ar fi fost sprijinit chiar de receptionera de serviciu din acea seara de la hotelul din Chiajna unde ststeau “tricolorii” mici, scrie gsp.ro, Astfel, pentru a fi mai aproape de iesirea din cladire, stelistului i-ar fi fost pusa la dispozitie, pana la sosirea taxiului, camera de la parter folosita de oamenii de la receptie.

“La parter, exista o camera pentru angajatii hotelului. Acolo, cu permisiunea femeii de la receptie, Iancu s-a ascuns pana la venirea taxiului, astfel incat, atunci cand a sosit masina, doar sa iasa repede pe usa, nu sa coboare din camera lui si sa mai faca gălăgie. Ghinionul lui a fost ca Florin Constantinovici a surprins manevra si l-a vazut disparand din cantonament”, au relatat persoane de la “nationala” de tineret, noteaza sursa citata.

De altfel, conducerea hotelului ar fi demarat o ancheta interna pentru a depista exact ce s-a intamplat in seara buclucasa a lui Gabi Iancu.

 Sursa foto: Mondo News