Gabi Iancu a rabufnit ! “Veniti sa vedeti ca nu sunt terminat”

Gabi Iancu, mijlocasul Stelei, a rabufnit la adresa celor care au spus ca si-a ratat cariera, desi are numai 20 de ani.

Gabi Iancu, jucatorul pe care Steaua a platit 700 de mii de euro celor de la FC Viitorul, joaca din ce in ce mai putin pentru campioana Romaniei, este criticat de oamenii din fotbal care sunt de parere ca si-a ratat cariera. Jucatorul sustine insa ca se pregateste mai bine ca niciodata si ca va reveni printre titularii campioanei.

Citeste si: Gabi Iancu, aproape de plecarea de la Steaua!

“Mai sunt cateva voci care spun lucruri urate despre mine, fara sa cunoasca. Sa vina sa vada cum ma pregatesc, cei care spun ca sunt terminat si ca nu imi mai revin niciodata. Parerea mea ca ar trebui sa vina sa vada antrenamentele si sa se intereseze mai mult despre mine. Eu sunt antrenat acum, m-am pregatit foarte bine, sper sa intru, sa-mi vina randul. Mister hotaraste si sper sa aduc un plus echipei, sa joc, cum am jucat cu Tbilisi”, a declarat Gabi Iancu pentru Digi Sport.

Iancu a “pierdut” echipa Stelei dupa un incident din lotul nationalei de tineret. El a parasit cantonamentul nationalei “mici” intr-o noapte si a fost exclus din lot de selectionerul Bogdan Stelea. La club a avut parte de acelasi tratament, fiind lasat de Laurentiu Reghecampf pe banca de rezerve.

Sursa foto: gsp.ro