Gabi Luncă a murit. Artista era internată după ce a fost infectată cu COVID-19

Gabi Luncă a murit. Artista fusese internată după ce s-a infectat cu COVID-19 și, conform postului România TV, Gabi Luncă ar fi luat o infecţie nosocomială în spital. Informația referitoare la decesului cântăreței a fost confirmată de Spitalul Judeţean Ilfov.

Gabi Luncă a fost una dintre cele mai renumite cântărețe de muzică populară și lăutărească din România. Anunţul decesului a fost făcut de Rebeca Onoriu, fiica cea mică a artistei, pe pagina sa de Facebook. “Dupa 23 ani, din nou împreună! Cântă împreună Celui pe care L-au iubit și L-au slujit o viață întreagă! O să ne revedem…”, a fost mesajul postat de Rebeca Onoriu.

Gabi Luncă s-a născut în Prahova, pe 16 octombrie 1938. La 3 ani jumătate a rămas orfană de mamă. Atât ea, cât şi ceilalţi 5 copii ai familiei Luncă au crescut în condiţii nu tocmai bune, din cauza mamei vitrege. A făcut doar 7 clase, apoi s-a angajat ca muncitor necalifcat, la săpat șanțuri. Pentru că avea o vice foarte frumoasă, colegele de muncă se ofereau să-i facă norma, pentru ca ea să le cânte. Astfel a început să participe la diverse concursuri și, bineînțeles, să le câștige.

Sursa foto: realitatea