Gabi MPFM3, parasit definitiv de fosta iubita

Gabi a fost una dintre figurile cele mai controversate ale sezonului 3 MPFM. A incercat o relatie cu Cristina, in primele luni de competitie, insa a sfarsit prin a pleca acasa, pe usa din dos, dupa cateva episoade in care a fost acuzat de violenta.

Dupa ce a parasit Casa, a pendulat intre iubirea pentru Ana Maria, o mai veche cunostinta de-a sa, si viata monahala, pentru cateva luni Gabi imbracand hainele calugaresti.

A renuntat insa la calugarie doar cu gandul la a recastiga iubirea fetei pe care, la un moment dat, jurase ca o va iubi pana la finalul vietii: Ana Maria.

Ca o ultima varianta, fostil concurent de la “Mireasa pentru fiul meu” a apelat chiar la unul dintre cunoscutele tabloide pentru a reintra in gratiile fostei sale logodnice.

A fost dragoste la prima vedere pentru Gabi, iar ea a fost cea care l-a facut pe barbat sa puna capat vietii monahale! Dupa mai multe neintelegeri cu Ana Maria, femeia pentru care a lasat totul in urma, Gabi s-a incris in concursul de tip matrimonial, “Mireasa pentru fiul meu”.

Nici macar in fata unei tari intregi, intr-o casa plina de concurente, Gabi nu a reusit sa-si ia gandul de la Ana Maria. Desi a a avut o relatie cu una din concurente, la scurt timp dupa ce a parasit concursul, barbatul s-a intors la Ana Maria. Suparat din cauza faptului ca primea doar refuzuri, el a incercat sa-i recastige inima, sub orice forma, chiar si prin presiune si amenintari.

“Daca nu voi fi eu, nu va fi nimeni. O sa plangi cu lacrimi de sange”, este unul din mesajele pe care Ana Maria le primea zilnic de la el.

Satula de insistentele fostului ei iubit, Ana Maria i-a oferit un ultimatum, printr-o conversatie telefonica, la Antena Stars.

“Nu ma ameninti, nu ma urmaresi, nu imi ameninti mama, nu faci chestii de genul asta. Nu am facut nicio plangere. Daca as fi facut plangere, ar fi trebuit sa fac de foarte mult timp, dar nu am facut-o pentru ca nu aveam dovezi si nu sunt genul de persoana care sa fac rau unei alte persoane, mai ales ca am stat 2 ani de zile cu ea si am avut o relatie. Eu incerc sa il fac sa inteleaga ca s-a terminat si ca ar trebui sa termine si el ca sa ne fie bine”, a spus Ana Maria, la Star Magazin.

Sursa stire: spynews.ro