Gabi Tamaș se află în arest la domiciliu în Israel! Alte detalii uluitoare despre Bad Boy

Gabi Tamaș se află din nou în centrul atenției, de această dată în Israel, după ce, în noaptea de luni spre marți, a fost arestat pentru că a condus în stare de ebrietate și cu o viteză de 205 km/h!

Update: Potrivit GSP, fotbalistul a fost pus sub control judiciar și își va petrece următoare zile în arest la domiciliu. Conform informațiilor GSP.ro, Tamaș ar putea avea probleme mult mai grave, polițiștii depistând o altă neregulă în momentul în care l-au oprit: fotbalistul român nu deținea poliță de asigurare la mașină, infracțiune gravă în Israel, pentru care riscă o altă amendă usturătoare.

La scurt timp după ce a fost oprit, polițiștii deplasați la fața locului i-au solicitat lui Tamaș să coboare din mașină în momentul în care și-au dat seama că fotbalistul se află sub influența băuturilor alcoolice.

Mai mult, conform surselor Gazetei, agenții l-au rugat pe Tamaș să încerce să meargă drept preț de câțiva metri, însă Tamaș nu s-a putut ține pe picioare și a căzut.

Știre inițială 

Potrivit Sport.ro, care citează cotidianul Sport1 din Israel, fundașul român, în prezent la gruparea Hapoel Haifa, ar fi fost supus la un test de alcoolemie ce a detectat un nivel de 3 ori mai mare decât cel permis de legea din Israel.

Gabi Tamaș a fost arestat și urmează să apară astăzi în fața unui judecător. Informația a fost prezentată de presa din Israel, însă fără a dezvălui numele jucătorului: “În această seară, un ofițer care lucra pe străzi a surprins o mașină care circulă cu 205km/h. A început să o urmărească și l-a oprit pe șofer după câțiva kilometri.

Încercând să poarte o conversație cu șoferul care era alături de 2 femei, polițistul a descoperit că acesta nu vorbea ebraica și că trăia în Israel de un an și jumătate. Polițistul a simțit mirosul de alcool din mașină, iar șoferul, un bărbat născut în 1983, a fost supus la un test de alcoolemie ce a detectat un nivel de 3 ori mai mare decât cel permis de lege”.

Sursa citată mai sus anunță că permisul fotbalistului a fost suspendat, momentan, pentru o perioadă de 30 de zile. Născut în 1983, Gabi Tămaș a ajuns la Hapoel Haifa în urmă cu un an și jumătate. De-a lungul timpului, jucătorul care a strâns 67 de selecții în naționala României a fost implicat în mai multe scandaluri, toate cauzate de consumul de alcool.

Sursa foto: sport