Gabi Tamas a fost dat afara de la CFR Cluj! Internationalul roman a rezistat doar 6 zile in Gruia VIDEO

Gabriel Tamas a fost dat afara de formatia CFR Cluj la mai putin de o saptamana dupa ce a semnat cu gruparea ardeleana. Motivul: Tamas s-a imbatat crita impreuna cu Florin Costea intr-un bar din Cluj si s-au dat in spectacol, escapada bahica fiind surprinsa de camerele de supraveghere ale localului.

Gabi Tama a fost implicat in mai multe scandaluri de cand a revenit in Romania, toate pe fondul consumului excesiv de alcool. Aventura bahica a celor doi nu a putut fi trecuta cu vederea de sefii de la CFR Cluj care au decis sa rezilieze intelegerea cu internationalul roman.

“Clubul CFR 1907 Cluj si jucatorul Gabriel Tamas au ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amabila a relatiilor contractuale”, se arata in comunicatul oficial al fostei campioane.

Gabi Tamas, in varsta de 29 de ani, nu a apucat sa joace nicio partida oficiala in tricoului feroviarilor ardeleni, el fiind nevoit sa astepte pana in perioada de mini mercato pentru a-si gasi o noua echipa.

In varsta de 29 de ani, Tamas a ajuns la CFR Cluj in urma cu o saptamana dupa mai multe luni in care a fost liber de contract.

Sursa foto si video: prosport, youtube