Gabi Tamaș este distrus! Cunoscutul medic estetician Renert Gad a dat asaltul la soția sa

Internaționalul român Gabi Tamaș este distrus! Esteticianul Renert Gad, fostul iubit al Monicăi Bârlădeanu, a făcut o adevărată pasiune pentru soția jucătorului care evoluează în Israel, informează cancan.ro.

Sursa citată scrie că medicul și Ioana Tamaș au băut până dimineața la o terasă de lux de pe malul lacului Herăstrău. Atmosfera dintre cel supranumit ”Winnetou” și Ioana a părut că s-a „încins” la un moment dat, iar prietenii care îi însoțeau le-au ținut ”paravan” până aproape de zorii zilei, timp în care au petrecut de mama focului. Ba chiar s-au ținut și de mână, mai notează jurnaliștii de la cancan.ro!

În jurul orei 4, atunci când gașca s-a ”spart”, ex-ul Monicăi Bărlădeanu, care părea destul de euforic, a încercat să-i fure un sărut Ioanei. Cu toate că a fost insistent, soția lui Gabi Tamaș a evitat un contact direct.

Citește și: SE LASĂ CU STABOR! MANELISTUL NICOLAE GUȚĂ, ÎNCORNORAT DE “GINERELE” TZANCA URAGANUL

Ioana Tamaș promovează clinica pe care Renert Gad o conduce. În oraș se mai zvonește și că tatonările medicului ar fi debutat pe litoral, în mini-vacanța de 1 Mai. Acolo unde, Ioana și ”Winnetou”  ar fi fost protagoniștii unui episod presărat cu picanterii.

Gabi Tamaș este distrus!

Deși a fost la un pas să câștige titlul de ”Jucătorul anului” în Israel, în ultima perioadă, Gabi Tamaș a avut o evoluție de-a dreptul dezastruoasă. Jucătorul lui Hapoel Haifa a fost chiar acuzat că ar fi vrut să trântească finala Cupei Israelului. La sfârșitul meciului câștigat cu scorul 3-1 de echipa la care joacă românul în fața formației Beitar Ierusalim, fanii lui Hapoel l-au acuzat de tentativă de blat pe fundaș.

Sursa text: cancan.ro