Gabi Tamas isi poate pierde dreptul la munca in Marea Britanie

Gabi Tamas, internationalul roman de la West Browich Albion, poate plati extrem de scump escapada de saptamana trecuta, atunci cand a baut peste masura, aventura bahica sfarsindu-se la Sectia 1 de politie din Capitala.

Tamas, venit in tara pentru a da curs convocarii la echipa nationala pentru amicalul cu Trinidad Tobago de maine, a fost filmat in timp ce a provocat cateva pagube unei asociatii de locatari, ulterior adormind pe presul unui proprietar din respectiva locatie.

Gabi Tamas a primit din partea anchetatorilor o restrictie de a parasi teritoriul Romaniei, acestuia urmand a i se intocmi si un dosar penal pentru distrugere. Toate aceste fapte ar putea atrage dupa sine pierderea dreptului la munca in Marea Britanie pentru fotbalistul originar din Brasov.

“Acum e la Brasov cu familia lui, s-a linistit. Ii pare rau pentru tot ce s-a intamplat, regreta, dar gestul l-a facut. Sa vedem ce se intampla cu interdictia de a parasi tara. Pentru asta ne vom intalni cu avocatii pentru a repara toate stricaciunile. Cu siguranta va plati daunele pentru usa de termopan pe care a rupt-o si va incerca sa stea deoparte de probleme pentru ca, dupa aceasta interdictie, el trebuie sa se intoarca in Anglia. Nu vrem sa i se prelungeasca interdictia de a pleca din Romania deoarece isi poate pierde dreptul la munca si altele in Marea Britanie”, a declarat, pentru ziarul Ring, impresarul fotbalistului, Florin Manea.

Sursa foto: enational.ro