Gabi Tamas s-a prezentat in fata magistratilor de la Judecatoria Sectorului 1

Internationalul roman Gabriel Tamas (foto, in stanga) a fost prezent, miercuri, in fata magistratilor de la Judecatoria Sectorului 1, fotbalistul fiind trimis in judecata pentru ultraj si sfidarea organelor de Politie. Asociatia de locatari si-a retras plangerea in acest caz, insa cei doi politisti care s-au constituit parti civile in acest dosar continua sa isi ceara dreptatea.

Gabi Tamas  nu a reusit sa se impace cu politistii, pe care i-a jignit si pe care i-a amenintat ca ii va da afara din politie.

“Inculpatul a denigrat permanent imaginea noastra si a institutiei pe care o reprezentam. Intre altele ne-a spus «Va arat eu cine sunt. Am bani suficienti cat sa va dau afara din Politie», «Ma cac pe tine, esti politist ma? Baga-mi-as p…a in mortii ma-tii de imputit. Va dezbrac, jegosilor, ma pis pe salariul vostru, ne vedem in civil, va arat eu cine sunt». Prin amenintari mi-a creat o stare de teama si discomfort psihic, deoarece ma astept ca persoane dubioase sa ma atace pe strada”, a scris unul dintre politisti in depozitia sa.

La termenul de miercuri instanta a decis sa readministreze probele si a amanat cazul pentru o data care va fi anuntata ulterior.

Sursa foto: realitatea.net