GABI TAMAS, SCANDAL IN SECTIA DE POLITIE. FOTO+VIDEO

GABI TAMAS  nu scapa cu una cu doua de RUSINEA la care s-a expus ajungand in interiorul unei SECTII DE POLITIE. La un an de la incidentul care i-a adus un DOSAR PENAL, au aparut imagini in care FOTBALISTUL, cherchelit bine, se cearta cu politistii si le reproseaza ca l-au batut.

SCANDALUL de pe 31 mai 2013, cand Gabriel Tamas nu a mai ajuns la echipa nationala, ci intr-o sectie de politie pentru ca a distrus usa de la intrarea unui bloc in apropiere de guvern a facut VALVA in presa din intreaga lume.

Citeste si: GABI TAMAS si-a gasit echipa tot in Anglia

Momentul a fost accentuat si pentru ca fotbalistul a fost surprins de camerele de supraveghere din cladire in timp ce ii speria pe locatari. In dosarul in care Tamas este judecat si pentru ca i-ar fi ultragiat pe politistii care l-au incatusat au aparut imagini si din interiorul sectiei de politie filmate chiar de ofiteri.

Ca sa demonstreze ca i se facea o nedreptate, sportivul se dezbraca de tricou si arata vanataile. Apoi, i-a spus la telefon unui prieten ce a patit.

Citeste si: DAN PETRESCU, ofertat de o echipa din RUSIA

“Mi-a spart mecla, asta. Am fost batut. Mi-a dat, sa moara mama, uite ce mi-a dat. N-am gresit cu nimic sa ma bata in halul asta”, spunea Tamas.

La intregul “spectacol” nu au asistat doar politisti, ci si civili. Curios, acestia nu au intervenit nici macar cand cearta se incinge.

“M-au batut colegii dumneavoastra. Voi depune plangere impotriva domnului care m-a batut”, adauga fotbalistul.

Pana in prezent, TAMAS nu a depus  nicio plangere impotriva politistilor. Soarta ex-dinamovistului va fi decisa miercuri cand Judecatoria Sectorului 1 ar trebui sa dea o sentinta in procesul sau.

Apasa AICI pentru VIDEO CU TAMAS LA SECTIE

Sursa foto & video: stirileprotv.ro