GABI TAMAS si-a prelungit contractul cu STEAUA. SALARIUL FUNDASULUI a crescut de 15 ORI

Situatia contractuala a fundasului GABI TAMAS, unul dintre cei mai buni jucatori ai ros-albastrilor din acest an a fost dezvaluita de jurnalistii de la Fanatik. Sursa citata a facut publice atat salariul cat si clauza de reziliere pe care le are GABI TAMAS la STEAUA BUCURESTI.

„Ii pun clauza ca daca bea, a doua zi e dat afara. Pe GABI TAMAS nu-l intereseaza banii acum, el vrea sa demonstreze ceva si sa prinda Euro 2016. Pana in vara, va avea salariu lunar de 1.000 de euro, apoi contract pe inca un an, cu o suma mai mare. Bonusul de Liga e exact ca la ceilalti jucatori”, anunta Gigi Becali in februarie dupa ce GABI TAMAS a semnat contractul la revenirea in tricoul ros-albastru. S-a impus rapid ca titular. A avut evolutii excelente, chiar daca Steaua a ratat titlul. Iordanescu l-a lasat acasa pe nedrept. GABI TAMAS nu s-a lasat doborit de supararea ca a lipsit de la Campionatul European si a ramas concentrat asupra echipei de club, STEAUA BUCURESTI.

Evolutiile lui GABI TAMAS din prima jumatate a anului l-au convins pe Becali sa-i prelungeasca intelegerea. „Imi expira contractul in luna august, insa tocmai l-am prelungit pe inca un sezon. Asa ca voi mai juca la STEAUA cel putin pana in 2017. Dupa care vom vedea ce va fi. Cert este ca voi ramane aici inca un an”, dezvaluia GABI TAMAS in exclusivitate pentru Fanatik la inceputul lunii august.

Conform noii intelegeri, va avea si un salariu pe masura valorii sale. A scapat de remuneratia lunara de 1.000 de euro, pe care, de regula, o au juniorii. Latifundiarul din Pipera nu s-a zgarcit la bani si i-a oferit un salariu anual de 180.000 de euro. Adica 15.000 de euro pe luna. „Gabi nu a negociat, a asteptat sa vada ce-i ofera Gigi. El doar a semnat contractul, a fost foarte multumit de ce i-a propus patronul. Pentru el conteaza foarte mult sa fie respectat”, a dezvaluit, pentru Fanatik, un apropiat al lui GABI TAMAS.

 „Cei de la STEAUA BUCURESTI au posibilitatea sa-i prelungeasca, in 2017, unilateral intelegerea pe inca un sezon. Daca antrenorul va fi multumit de el, va transmite acest lucru conducerii, iar clauza va fi activata. Iar contractul i se va prelungi automat pina in 2018. GABI TAMAS a fost de acord cu acest lucru, nu a avut prea multe obiectii. Se simte bine la STEAUA BUCURESTI, vrea sa castige cat mai multe trofee, este o ambitie a sa personala. Asa ca nu l-ar deranja daca oficialii clubului ar activa clauza de prelungire unilaterala vara viitoare. Vor fi aceleasi conditii financiare. Astfel ca Gabi ar putea juca la STEAUA pana la aproape 35 de ani. Ceea ce ar insemna, probabil, si ultimul sau contract. Totul depinde, insa, de forma fizica pe care o va avea atunci. La felul in care se prezinta acum, poate juca, lejer, pina la 40 de ani”, au povestit sursele Fanatik.

Cand a acceptat sa-si prelungeasca intelegerea cu STEAUA BUCURESTI, GABI TAMAS a avut, totusi, o doleanta. Si a insistat ca totul sa fie trecut in noul contract. Pentru a nu exista nici un fel de problema. „Gabi este constient de valoarea pe care o are si nu ar exclude un transfer in strainatate. Tocmai din acest motiv, a insistat ca in contract sa fie trecuta si o clauza de reziliere. Aceasta este de 200.000 de euro. Deci, orice club care il doreste poate achita suma respectiva, iar jucatorul pleaca fara nici o problema de la Steaua. Nu este o clauza exagerata, daca tinem cont de CV-ul lui GABI TAMAS si de evolutiile sale din ultima perioada. Are, in continuare, o cota buna in Anglia si nu este exclus ca in viitorul apropiat sa stirneasca interesul vreunui club din Premier League. Tocmai din acest motiv a insistat sa aiba si o clauza de reziliere”, mai noteaza sursa citata.

Sursa foto: prosport