Gabi Torje si Iulia Parlea, scene incredibile intr-un club

Gabi Torje este protagonistul unor scene cel putin bizare cu iubita sa, Iulia Parlea. Cei doi s-au distrat de minune intr-un club din Bucuresti, imediat dupa meciul Romania – Trinidad Tobago, insa o scena derulata intre ei nu face decat sa dea apa la moara gurilor rele, care sustin ca cei doi ar fi pe punctul de a se desparti.

Iulia si Gabi Torje au dansat si s-au sarutat toata seara, insa la un moment dat Torje a tras-o de par pe Iulia, mai in gluma, mai in serios. Nu stim ce a vrut sa demonstreze fotbalistul prin gestul sau, cert este ca Iulia a scos o grimasa de durere si l-a apostrofat pe fotbalist.

Gabi Torje declara in urma cu zece zile pentru Cancan, ca orice cuplu are momente dificile, insa a punctat ca el si Iulia nu s-au gandit la despartire.

“Da, suntem impreuna de peste un an si ne intelegem foarte bine impreuna. Am fost in club pentru ca voiam sa ma relaxez putin dupa un sezon foarte greu. (…) Orice cuplu are momente mai dificilie, dar nu ne-am gandit la despartire. Repet, ne intelegem foarte bine impreuna”, spunea internationalul, pentru sursa citata.

Foto: opiniatimisoarei.ro