GABRIEL ADRIAN ILIE, medic la Spitalul Militar, retinut de DNA pentru LUARE de MITA

Serviciul pentru infractiuni de coruptie comise de militari din DNA l-a retinut pe GABRIEL ADRIAN ILIE, medic la Spitalul Militar Central (SMC) pentru LUARE de MITA in cazul a trei interventii chirurgicale, doua dintre ele fiind de infrumusetare a nasului, informeaza Hotnews.ro.

DNA a dispus si punerea in miscare a actiunii penale fata de GABRIEL ADRIAN ILIE, medic primar ORL Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central ” Dr.Carol Davila” din Bucuresti, cadru militar activ, cu gradul de locotenent colonel, acuzat de savarsirea a 3  infractiuni de LUARE de MITA.

CITESTE SI:  ZECI DE MEDICI ONCOLOGI DIN TOATA TARA, URMARITI PENAL DE DNA PENTRU LUARE DE MITA

In ordonanta procurorilor se arata ca, in cauza, exista date si probe care contureaza urmatoarea stare de fapt:  “In perioada aprilie – 29 iunie 2016, GABRIEL ADRIAN ILIE, medic militar la spitalul de urgenta mentionat, a pretins 1.500 de euro de la trei persoane si a primit suma totala de 1.000 euro de la doua dintre acestea, in legatura cu interventii chirurgicale efectuate asupra acestora. In doua dintre cele trei operatii era vorba de interventii chirurgicale de infrumusetare a nasului (rinoplastii). “

Sursa foto: realitatea