GABRIEL COTABITA a fost EXTERNAT

GABRIEL COTABITA a fost EXTERNAT, joi, de la Spitalul Elias din Capitala dupa ce medicii au considerat ca artistul a avut parte de o perioada de RECUPERARE spectaculoasa.

GABRIEL COTABITA a fost EXTERNAT dupa 27 de zile de tratament in Spitalul ELIAS din Capitala, starea acestuia este ameliorata, urmand sa continue tratamentul de recuperare in ambulatoriu, a declarat directorul medical Dana Safta.

CIITESTE SI: Infirmiera care s-a fotografiat cu GABRIEL COTABITA a fost DATA AFARA de la Spitalul FLOREASCA 

“Starea la externare este ameliorata. Din punct de vedere cardiologic, GABRIEL COTABITA este purtator de defibrilator automat, pentru prevenirea recurentei aritmiilor severe. Psihic si neurologic are un status net ameliorat fata de internare”, a spus directorul medical al Spitalul Clinic de Urgenta ELIAS.

GABRIEL COTABITA va continua recuperarea in ambulatoriu si va reveni la control medical periodic sau ori de cate ori este nevoie, a mai spus doctorul Dana Safta. Directorul medical a precizat ca GABRIEL COTABITA a beneficiat de asistenta medicala gratuita. “Pacientul a beneficiat de asistenta medicala complet gratuita, asigurata prin sistemul public de sanatate”, a spus dr. Dana Safta.

CITESTE SI: GABRIEL COTABITA, readus la Spitalul Floreasca. Afla care este motivul 

GABRIEL COTABITA a fost internat la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Floreasca in 8 mai, dupa ce a fost gasit in stop cardio-respirator, in stare de inconstienta, intr-o sala de fitness de la un hotel din Capitala.

GABRIEL COTABITA a fost transferat, pe 16 iunie, la Spitalul ELIAS, pentru un proces complex de RECUPERARE.

Sursa foto: adevarul