GABRIEL COTABITA, transferat la SPITALUL ELIAS. Artistul ar putea fi supus unei noi OPERATII. UPDATE

Dupa doua saptamani de cand a iesit din coma, GABRIEL COTABITA este pregatit de medici pentru o noua INTERVENTIE CHIRURGICALA, potrivit unor surse de la Spitalul Floreasca din Capitala, unde artistul este internat. Cantaretul se pare ca GABRIEL COTABITA ar avea nevoie de un DISPOZITIV CARDIAC, noteaza jurnalistii de la Libertatea.

UPDATE 10.20: GABRIEL COTABITA  a fost transferat, in cursul diminetii de marti, de la Spitalul Floreasca la Spitalul Elias acolo unde artistul va incepe o perioada de recuperare specifica dupa perioada de COMA.

“Are nevoie de un DEFIBRILATOR CARDIAC. Este o interventie usoara, dar pentru care pacientul trebuie sa fie stabilizat si sa poata suporta o operatie de implantare a dispozitivului. Se monteaza sub piele, in zona toracica si il va purta toata viata”, afirma sursele medicale citate de cotidianul amintit.

CITESTE SI: VESTI EXCELENTE despre GABRIEL COTABITA: Este CONSTIENT si are momente de COOPERARE 

DISPOZITIVUL CARDIAC respectiv emite impulsuri catre inima si ii regleaza bataile. Daca artistul ar fi avut un astfel de implant, accidentul din 8 mai ar fi putut fi evitat. GABRIEL COTABITA a fost gasit cazut inconstient intr-o sala de sport, el suferind un stop cardio-respirator.

Daca in urma cu o luna de zile medicii nu-i dadeau prea multe sanse de supravietuire, acum, sperantele de vindecare sunt mari. GABRIEL COTABITA respira singur, poate merge si poate manca. Isi recunoaste prietenii si familia si primeste des vizite, uimind pe toata lumea cu progresele pe care le face dupa ce a stat in coma o luna.

CITESTE SI: GABRIEL COTABITA a fost supus unei OPERATII. REZULTATUL investigatiei medicale. UPDATE 

Sursa foto: realitatea.net