GABRIEL COTABITA, ANUNT de ULTIMA ORA de la MEDICI. UPDATE

GABRIEL COTABITA este supus luni unor noi TESTE NEUROLOGICE, urmand ca medicii sa anunte prognosticul pentru artist.

UPDATE 16.27: Reprezentantii Spitalului Floreasca au transmis luni dupa-amiaza un comunicat de presa in care arata ca starea lui GABRIEL COTABITA este grava, dar stabila.

“Pacientul se afla internat in momentul de fata in Sectia de Terapie Intensiva fiind in status post stop cardio-respirator resuscitat si necesitand masuri specifice de terapie intensiva, inclusiv ventilatie mecanica. Starea pacientului este grava, dar stabila. Investigatiile complexe de la internare pana la momentul de fata indica drept cauza cea mai probabila a stopului cardio-respirator o tulburare severa de ritm cardiac (produs in contextul unor afectiuni cardio-vasculare pre-existente), fiind excluse infarctul miocardic acut, embolia pulmonara si accidentul vascular cerebral. Pacientul se afla sub ingrijirea unei echipe multidisciplinare complexe care il evalueaza permanent, in functie de starea pacientului urmand sa se ia in discutie alte eventuale investigatii. Precizam inca o data faptul ca starea pacientului este stabile”, se spune in comunicat.

UPDATE 15.37: Una dintre fiice lui GABRIEL COTABITA, Aela Cotabita, a transmis luni un mesaj pe pagina sa de Facebook in legatura cu starea tatului sau.

“Multumim din inima tuturor celor care ne trimit ganduri bune si vor continua sa faca acest lucru si sa ne fie alaturi. In acest moment, tatal nostru beneficiaza de toata ingrijirea medicala necesara si multumim pe aceasta cale echipei Spitalului Floreasca pentru dedicatia si profesionalismul de care dau dovada. Este o perioada in care familia se concentreaza exclusiv asupra starii de sanatate a tatei, drept urmare vom continua sa nu raspundem solicitarilor separate din partea presei, iar cand va fi cazul pentru declaratii, le vom face. Dupa cum bine stiti, tata este o persoana demna si discreta, atat in ce priveste viata lui personala, cat si in aparitiile publice. Apelam atat la colegii lui cat si la presa sa faca posibil ca acest lucru sa ramana neschimbat. Intelegem preocuparea si o apreciem, insa va rugam sa nu va lasati condusi de emotii pentru a obtine orice fel de informatie legata de starea lui. Reprezentantii Spitalului Floreasca, cu acordul nostru, sunt singurele persoane abilitate sa ofere informatii despre evolutia conditiei sale de sanatate si am agreat ca ei sa ofere o declaratie in cursul zilei de astazi”, a scris Aela Cotabita.

Medicii vor sa vada daca GABRIEL COTABITA a suferit leziuni cerebrale. Starea sa de sanatate este stabila, dar grava, potrivit romaniatv.net.

GABRIEL COTABITA a fost transferat duminica de la sectia de cardiologie a Spitalului Floreasca. Situatia cantaretului ramane critica, fara nicio imbunatatire vizibila. De altfel, mama lui GABRIEL COTABITA, in varsta de 80 de ani, sta de 24 de ore incontinuu langa patul de spital al fiului sau si se roaga neincetat pentru el.

Citeste si: GABRIEL COTABITA a fost supus unei OPERATII. REZULTATUL investigatiei medicale. UPDATE

“In ciuda antecedentelor sale cardiace, artistul nu a facut infarct, ci a suferit un accident vascular cerebral embolic. Dansul are embolie cerebrala. Prognosticul, relativ sever, depinde de localizarea si de intinderea teritoriului afectat”, au declarat surse medicale citate de ziarulring.ro.

Citeste si: GABRIEL COTABITA la un pas de moarte din cauza DIETEI!

Conform unor surse citate de postul B1 TV, artistul ar fi suferit o tulburare de ritm cardiac in ventricule. Potrivit acelorasi surse, GABRIEL COTABITA este puternic, iar medicii sunt rezervati in privinta starii sale de sanatate.

Sursa foto: romaniatv.net