Gabriel Mutu a pierdut organizația PSD Sector 6 – Surse

Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6, a fost dat repejor afară de la șefia PSD București așa cum anticipam încă într-un articol anterior. Însă umilința pe care trebuie să o suporte politicianul în cauză este și mai mare. Astăzi, surse din interiorul partidului ne-au dezvăluit că Gabriel Mutu a rămas un simplu membru de partid după ce a fost dat afară și din funcția de președinte al PSD Sector 6!

Ce-i drept va mai dura un pic până se va oficializa această mutare pentru că trebuie modificat statutul partidului! Dar se va face în câteva zile! Apoi, interimatul filialei PSD Sector 6 va fi preluat, nicio surpriză, de Gabriela Firea.

Edilul Gabriel Mutu a încercat să dreagă busuiocul, marți seară, când a revenit spășit, cu coada între picioare și negru de supărare lângă fosta și viitoarea sa șefă, Gabriela Firea. Domnul primar Gabriel Mutu credea că Gabriela Firea a uitat cum a atacat-o, fără menajamente, acum câteva luni? Sau că o să primească absolvirea după ce s-a luat de gât cu camarazii ei reali, Bădulescu și Negoiță?

Citește și: GABRIEL MUTU, PE URMELE LUI LIVIU DRAGNEA! PRIMARUL SECTORULUI 6 ESTE PE TOBOGAN ȘI ÎN PSD. VIDEO

Mai mult, Gabriel Mutu nu mai are niciun pic de demnitate! Marți seară era singurul dintre cei șase primari de sector care se înghesuia lângă Firea, în condițiile în care toți erau prezenți la CEx? De ce oare? Pentru că simțea cu toată ființa că se apropie finalul…un the end dramatic ca în filmele în care toți își dau obștescul sfârșit…..bineînțeles că în cazul domniei sale este vorba de cel politic….

Mai ales că era deja inutil pentru că Gabriela Firea i-a transmis încă din timpul Comitetului Executiv de marți că are pe altcineva pregătit pentru postul de președinte al filialei PSD Sector 6!

Și încă o dovadă a faptului că edilul Mutu a devenit indezirabil. Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului General al Primăriei Capitalei se afla un PUZ referitor la străpungerea din Prelungirea Ghencea cu Domnești care trebuia să fie aprobat! Dacă domnul primar nu a aflat încă îi spunem noi: punctul respectiv a dispărut de pe ordinea de zi!

Pentru domnul Gabriel Mutu acesta este începutul sfârșitului! A fost aruncat din scaunul de președinte al PSD București, la fel și din funcția de lider al filialei PSD Sector 6, iar acum mai are câteva luni de zile în jilțul de edil…. Ar trebui să le savureze pentru că timpul trece implacabil…..tic-tac, tic-tac!

Domnul primar Mutu a jucat, din nou, o carte perdantă! S-a aliat cu Dragnea și a lăsat-o baltă pe Firea….Este timpul pentru edilul Sectorului 6 să se reorienteze, dacă nu a făcut-o deja, către un alt partid deși e din ce în ce mai greu pentru că le-a cam bifat pe toate până acum….