Gabriel Mutu, pe urmele lui Liviu Dragnea! Primarul Sectorului 6 este pe tobogan și în PSD. Video

Gabriel Mutu

Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6 și președintele PSD București, a devenit, de câteva luni bune, persona non grata în PSD. Nesemnificativul edil, fără merite deosebite în cariera politică și în administrația locală, simte cum îi fuge pământul de sub picioare mai ales după condamnarea definitivă la pușcărie a lui Liviu Dragnea.

Update: Gabriel Mutu este un primar disperat! Și un politician care simte că a pierdut aproape totul din momentul în care Liviu Dragnea a fost trimis în spatele gratiilor! Unul dintre gesturile care trădează disperarea edilului Gabriel Mutu este promovarea pe grupul PSD Sector 6 a unei fotografii care nu are nevoie de nicio altă explicație! 

Articol inițial

Pentru că, la rândul său, onor primarul Gabriel Mutu are niște dosare nesoluționate iar sprijinul politic pe care îl mai are în acest moment este egal cu zero. Iar zăngănitul de cătușe se aude din ce în ce mai clar!

Mai mult, primarul sectorului 6 este și în vizorul Gabrielei Firea, ale cărei acțiuni în cadrul PSD au crescut peste noapte în virtutea evenimentelor din ultimele 48 de ore. Iar Firea nu uită și nu iartă, mai ales pe cei care au mușcat mâna care i-a hrănit!

Gabriel Mutu s-a bătut cu Aurelian Bădulescu și i-a terfelit public pe Gabriela Firea și Robert Negoiță 

Din momentul în care s-a lepădat de Firea, Gabriel Mutu a ieșit în evidență doar prin multe scandaluri, dar numai câteva dintre acestea au avut parte o mediatizare corespunzătoare!

În noiembrie anul trecut, Mutu a intrat într-un conflict dur cu omologul său de la Sectorul 3, Robert Negoiță. Totul a pornit de la tema reorganizării administrative a Municipiului București. Asmuțit de Dragnea, Gabriel Mutu a sărit la gâtul lui Negoiță ajungând chiar să-i solicite demisia! Ce repede a uitat că, în iunie 2016, participa împreună cu șefa Firea la învestirea lui Negoiță! Însă executantul de profesie Mutu a dat chix și nu a reușit să îndeplinească ordinele liderului suprem, mai nou deținut de rând la Rahova, de a destructura gruparea condusă de Firea.

În luna ianuarie a acestui an, Gabriel Mutu o invita pe Gabriela Firea să se uite în oglindă și să recunoască faptul că nu a realizat nimic notabil în doi ani şi jumătate de mandat. ”Firea face lucruri doar de imagine! Dumneaei nu are ce trece pe foaie la capitolul realizări, doar promisiuni, pe care nu le-a onorat!”  Râde ciob de oală spartă!

Însă poate așa o fi, dar Mutu uită că până în 2018, când a venit ordinul de la Dragnea, se gudura ca un patruped umil pe lângă Firea, fiind nelipsit de la toate evenimentele importante organizate de Primăria Capitalei.

Această ieșire a avut loc, la scurt timp, după ce ditamai primarul Mutu își făcea dreptate cu pumnul și o sticlă de apă pe holurile Primăriei Capitalei. Rămas fără replică în timpul unui diferend verbal, Mutu a considerat că trebuie să-l lovească pe viceprimarul general Aurelian Bădulescu. Până la urmă nu trebuie să ne mire astfel de ieșiri ținând cont de oamenii dubioși cu care s-a înhăitat din momentul obținerii mandatului de primar al Sectorului 6.

Iar acum cu protectorul Dragnea trimis după gratii, Gabriel Mutu a rămas singur singurel în fața tuturor celorlalți social democrați pe care i-a terfelit în ultima perioadă!

Gabriel Mutu, urmărit penal de DIICOT și nu și-a putut justifica nici averea uriașă la ANI

Gabriel Mutu este de profesie jurist dar acest aspect nu l-a ajutat să scape de urmărirea penală pentru spălare de bani, evaziune fiscală și fals în înscrisuri într-un dosar instrumentat de procurorii DIICOT.  Domnule primar nu mizați pe așa zisa încercare de grațiere din miez de noapte făcută pe genunchi de Cabinetul Grindeanu într-o noapte de geroasă din februarie 2017. Iar următoarele încercări de același gen au primit ieri, la referendum, răspunsul ferm al electoratului!

În plus, edilul sectorului 6 a fost și în vizorul inspectorilor ANI încă de când era senator. Motivul: averea nejustificat de mare și declarațiile de avere extrem de ambigue făcute de acest politician închipuit!

Mesajul penibil transmis de Gabriel Mutu tinerilor de la TSD Sector 6 după eșecul de la europarlamentare 

Rezultatul dezastruos obținut de PSD la alegerile europarlamentare nu l-a împiedicat pe Gabriel Mutu să cadă, din nou, în penibil. El le-a transmis un mesaj populist și lacrimogen tinerilor social democrați de la filiala Sectorului 6.

”Prieteni minunați,

Suntem și vom fi o familie, o echipă! Rămânem uniți, suntem mai prieteni și ținem mai mult unul la altul! Suntem demni de muncă pe care am depus o, mergem cu capul sus și pieptul în față, suntem niște luptători puternici!

Mergem mai departe, luptam în continuare, mergem înainte, uniți și de mână strânși! Întotdeauna victoriile se nasc din înfrângeri, dar modul cum v ați implicat, cum și cât ați muncit, cum v ați mobilizat de fiecare dată și faptul că în tot ce am făcut ne-am dedicat și am pus suflet este cel mai important lucru, iar pentru partid și pentru noi este o VICTORIE, VICTORIA noastră!

Vă mulțumesc din inimă pentru tot ce ați făcut, sunteți oameni minunați, de onoare, cu caractere frumoase și suflete deosebite! Sunt mândru și demn de voi! Vă strâng tare și cu drag pe toți în brațe prietenii mei învingători și vă spun sincer și din toată inima că vă iubesc și vă stimez!”

Probabil că liderul PSD București speră că-i mai poate prosti, măcar pe tinerii săi subordonați pe linie de partid, în speranța iluzorie a obținerii unui nou mandat de primar. Deși, mai degrabă, politicianul traseist Gabriel Mutu se îndreaptă, în cel mai bun caz, cu pași repezi către finalul unei cariere politice obscure la care s-ar putea adăuga și niște ani de închisoare.

Și dacă Antena 3, postul care susține PSD-ul din toate pozițiile, a ajuns să facă bășcălie în acest mod de dumneata domnule primar Gabriel Mutu este clar că ești un neica nimeni în peisajul politic autohton!

.