Gabriel Mutu prins cu averea nedeclarată de revoluționarul Marian Ceaușescu! Video

La câteva zile distanță de scandalul în care a fost implicat alături de Dumitru Dragomir, candidatul PSD la Consiliul General, revoluționarul Marian Moroșanu, cunoscut și sub numele de Marian Ceaușescu, îl pune într-o situație incomodă pe un alt candidat al social democraților.

Este vorba despre Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6, care va candida la data de 27 septembrie în speranța că va obține un nou mandat de edil. Într-un filmuleț postat pe pagina personală de facebook, Marian Moroșanu îl roagă pe primarul Sectorului 6 să explice opiniei publice de ce în declarația sa de avere nu apare apartamentul de lux din zona Primăverii în care acesta locuiește.

„El are în această  zonă un apartament care nu este trecut în declarația lui de avere. Aș vrea să-l întreb pe domnul Mutu dacă este adevărat și de ce nu are trecut în declarația lui de avere acest apartament. În Grand Residence are domnul Mutu un apartament a cărui valoare este foarte mare” a spus Marian Moroșanu.

„Dacă este adevărat, domnule primar Mutu, dacă aveți aici apartament de ce nu apare în declarația de avere. Vă rog frumos să ieșiți public și să comentați întrebarea mea. Când aveți de gând să-l treceți în declarația de avere conform legii? De unde ați avut bani? Dacă v-a ajutat cineva? Ați făcut la bancă vreun împrumut?” mai spune  Marian Ceaușescu.

Filmarea făcută de Marian Moroșanu este realizată chiar în fața complexului Grand Residence unde se află apartamentul lui Gabriel Mutu. Trebuie adăugat faptul că acest complex rezidențial se află în zona de nord a Capitalei, mai precis în vecinătatea parcului Herăstrău și a restaurantului Corpului Diplomatic, conform precizărilor făcute de Marian Moroșanu.

Potrivit informațiilor apărute în spațiul online, Gabriel Mutu este primarul sectorului 6 dar locuiește, încă din perioada când era senator PSD, într-un ditamai penthouse de 550 de metri pătrați de pe Grigore Gafencu nr. 22-24 din zona Herăstrău. Apartament ascuns și deținut, bineînțeles, într-una dintre firmele sale (care mai dețin alte trei apartamente în aceeași zonă și au prețuri cuprinse între 500 de mii și 2 milioane de euro fiecare).

Sursa foto: adevarul