Gabriel Mutu și minciunile uriașe dintr-un mandat nemeritat! Episodul 1: Prelungirea Ghencea

Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6, a ajuns la final de mandat și promisiunile făcute încă din campania electorală au rămas la nivel de……promisiuni! Cea mai mare minciună a administrației Mutu a fost cea referitoare la supralărgirea Prelungirii Ghencea, un proiect vital pentru dezvoltarea Capitalei.

La începutul anului 2016, Gabriel Mutu se înscria în Inițiativa Prelungirea Ghencea și le promitea cetățenilor, în cadrul unei conferințe de presă, că în mandatul său acest proiect va fi finalizat. După ce a obținut mandatul de edil al sectorului 6, Gabriel Mutu a continuat să mintă.

“Acest proiect (supralărgirea Prelungirii Ghencea) poate fi finalizat. Și la modul cum am văzut că există interes la nivelul Primăriei Generale, la nivelul doamnei primar general, am convingerea că el poate fi finalizat în acest mandat “, declara Gabriel Mutu în octombrie 2016, într-un interviu pentru DC News. Edilul susținea și că s-a întâlnit cu toți cei implicați, de la CNAIR până la Primăria Capitalei și că totul merge ca pe roate.

Apoi au început să apară scuzele, minciunile și vina aruncată în curtea altora. În luna mai 2017, Gabriel Mutu s-a întâlnit cu membrii Inițiativei Prelungirea Ghencea pe care i-a amăgit cu tot felul de declarații mincinoase. Iar, de atunci și până în prezent mai ”vorbește cu Mutu” dacă poți!

În februarie 2019, Gabriel Mutu a încercat să arunce vina în curtea Gabrielei Firea, primarul general alături de care apărea pe pliantele din 2016 și în care cei doi promiteau cetățenilor din Sectorul 6 că în următorii patru ani (2016-2020) supralărgirea Prelungirii Ghencea și Pasajul Domnești vor deveni realitate!

”Primarul sectorului 6, prins într-un joc al intereselor politice care nu îi face cinste și care lovește în cetățeni. Dovedește că nu știe stadiul proiectelor susținute de Primăria Capitalei în sectorul pe care îl administrează și acuză Primarul General din dorința de a plăti polițe politice, așa cum a fost pus să facă”, a fost replica Gabrielei Firea. Nimic nou, pentru că toată lumea știe că Gabriel Mutu a fost și este doar o marionetă cu funcție de primar…

Acum în vara anului 2020, când numai pandemia de coronavirus i-a prelungit lui Gabriel Mutu un mandat nemeritat și în care n-a făcut aproape nimic în Sectorul 6, supralărgirea Prelungirii Ghencea este în continuare doar un vis frumos pentru cetățeni!

Cetățeni care au umplut pagina de facebook a Inițiativei Prelungirea Ghencea cu fotografii, filmulețe și zeci de nemulțumiri care demostrează starea jalnică în care se află acestă zonă importantă din Sectorul 6!

Cetățeni care atrag atenția că, după patru ani de promisiuni, în Prelungirea Ghencea se regăsește practic un șantier amărât de vreo 700 de metri (între străzile Brașov și Râul Doamnei, doar pe un singur sens!) din lungimea totală de 6 kilometri la care se lucrează de câteva luni cu viteza melcului!

Cetățeni care sunt revoltați de siguranța circulației care este zero și din cauza trotuarelor provizorii, puse din 2017, care se transformă în veritabile capcane mai ales când plouă!

Cetățeni care sunt terorizați de zgomotul excavatoarelor care lucrează la ora 3 dimineața, probabil ca să demonstreze cât de dedicată este acestui proiect Administrația Sectorului 6!

Cetățeni care nu își doresc decât ”luxul” de a beneficia de un trafic decent și fluent indiferent de ora când vin sau pleacă de acasă! Fără să fie nevoiți să-și petreacă ore bune, zi de zi, în ambuteiajul permanent din Prelungirea Ghencea!

Cetățeni care s-au săturat de Gabriel Mutu, un primar incapabil să-și țină promisiunile făcute chiar dacă a avut la dispoziție patru ani în care să le ducă la bun sfârșit!