GABRIEL OPREA a anuntat ce va face UNPR la votul MOTIUNII de CENZURA

Presedintele UNPR, GABRIEL OPREA, a declarat, sambata, la Galati, ca parlamentarii formatiunii pe care o conduce nu vor vota MOTIUNEA de CENZURA initiata de PNL deoarece actualul Guvern este unul bun, el reiterand, totodata, sprijinul fata de presedintele KLAUS IOHANNIS.

“Ne tinem de cuvant – mergem cu actuala COALITIE de GUVERNARE. NU vom vota MOTIUNEA de CENZURA; consideram ca Guvernul actual este unul bun care are performante economice pentru Romania si, repet inca o data, il sprijinim pe presedintele Romaniei. Este o mare nevoie, mai ales in Parlamamentul Romaniei, sa sprijinim tot ceea ce inseamna securitatea nationala a Romaniei. Am facut-o si o facem in continuare”, a declarat, intr-o conferinta de presa, GABRIEL OPREA.

CITESTE SI: GORGHIU PREZINTA ULTIMELE NOUTATI ALE NEGOCIERII CU UNPR PRIVIND MOTIUNEA DE CENZURA

Intrebat daca, la votul MOTIUNII de CENZURA, parlamentarii UNPR vor sta in banci, GABRIEL OPREA a raspuns: “Parlamentarii nostri NU vor vota MOTIUNEA de CENZURA, ca sa fiu mai clar”.

Presedintele UNPR, GABRIEL OPREA, a participat, sambata, la Galati, la o intalnire cu delegati ai filialelor din judetele Galati, Constanta, Tulcea, Vrancea si Buzau. La eveniment au mai fost prezenti secretarul general al UNPR, Neculai Ontanu, deputatul Laurentiu Chirvasuta, primarul municipiul Galati, Marius Stan, si vicepresedintii Cristian Popescu Piedone si Simona Man.

CITESTE SI: ALINA GORGHIU SI VASILE BLAGA SE CONTRAZIC PE TEMA NEGOCIERILOR CU UNPR IN VEDEREA SUSTINERII MOTIUNII DE CENZURA

Potrivit lui GABRIEL OPREA, in cadrul intalnirii UNPR si-a consolidat “brandul partidului – siguranta si prosperitate pentru romani”, precizand ca Marius Stan a fost desemnat presedinte al organizatiei municipale UNPR Galati.

MOTIUNEA de CENZURA a PNL va fi dezbatuta si votata in plenul PARLAMENTULUI, marti 29 septembrie.

Sursa foto: realitatea