GABRIEL OPREA a anuntat ce vor face parlamentarii UNPR la votul MOTIUNII de CENZURA

GABRIEL OPREA, presedintele UNPR, a dezvaluit joi, in cadrul unui interviu acordat junalistilor de la Adevarul.ro ce vor face parlamentarii UNPR la votul MOTIUNII de CENZURA programat vineri in Parlament.

Asa cum era de asteptat, GABRIE OPREA a recunoscut ca va merge in continuare alaturi de Victor Ponta si PSD, invocand argumentul ca nu au tradat niciodata un guvern din care au facut parte. ”Cred ca nu ne ridicam din banca.”, a precizat liderul UNPR cu privire la votul parlamentarilor pe care ii conduce la MOTIUNEA de CENZURA.

CITESTE SI: OPREA: Romania nu trebuie sa intre intr-o CRIZA POLITICA prin SCHIMBAREA PREMIERULUI 

”Vreau sa va spun ca interesul national reprezinta o stare de spirit. Il ai sau nu il ai. Partidul este militarizat in sensul bun al cuvantului. Eu sunt militar. Nu am fost un foarte bun om politic, dar am calitatea de a ma tine de cuvant si de a ma bate pe sectorul de aparare. Oamenii din zona de securitate ma cunosc, au incredere in mine. Nu mi-am cautat alt job. Este important sa sprijinim sectorul de securitate. Ce fac maine la motiune? Am spus. Sunt un om serios, intr-o coalitie de guvernare, mi-am dat cuvantul si cred ca Guvernul este bun.

 

CITESTE SI: OPREA: In UNPR sunt doua curente privind participarea la ALEGERILE din 2016 

Trebuie sa mergi si la mine si la rau. Am fost de sapte ori ministru. Este important sa te tii de cuvant, sa fii serios. In momentul in care actuala coalitie nu mai militeaza pentru intarirea statului roman, nu mai sunt alaturi de acea coalitie”, a precizat GABRIEL OPREA in timpul interviului acordat la adevarul.ro.

Sursa foto: gandul.info