GABRIEL OPREA a dezvaluit planul in cinci directii al UNPR

Liderul UNPR, GABRIEL OPREA, le-a spus, sambata, tinerilor care participa la scoala politica de vara a organizatiei de tineret a UNPR, de la Costinesti, ca fac parte dintr-un partid care conteaza in politica romaneasca, statut ce trebuie asumat cu toata responsabilitatea.

“Suntem un partid care conteaza in politica romaneasca si trebuie sa ne asumam acest statut cu toata responsabilitatea. Tocmai din acest motiv, UNPR a lansat recent in dezbatere publica Planul National ‘Siguranta si Prosperitate pentru Romania’. Sunt cinci teme pe care vrem sa le discutam cu partenerii politici, cu partidele parlamentare, dar mai ales cu oamenii simpli, cu cetatenii. Am propus in acest plan cinci directii: renasterea nationala, functionarea statului, rolul Romaniei in lume, functionarea economiei si noul stat social”, a afirmat GABRIEL OPREA.

CITESTE SI: CALIN POPESCU TARICEANU: ROMANIA SE AFLA INTR-O STARE DE BALACEALA IN MOCIRLA

Acesta a mentionat ca UNPR vrea ca guvernantii sa se concentreze pe problemele si nevoile familiei, pe sustinerea romanilor din diaspora si pe apararea interesului national.

“Am venit cu idei cu totul noi, cum sunt cele referitoare la familie. Vrem ca guvernarea sa se concentreze pe problemele si pe nevoile familiei, nu doar pe individ. Avem propuneri legate de sustinerea diasporei, nu prin spectacole si expozitii, ci prin cursuri de limba si istoria romanilor. Am vorbit fara ocolisuri despre problemele din administratie, despre relatia cu Republica Moldova si, nu in ultimul rand, despre apararea interesului national in agricultura, in industrie si in general in economia romaneasca”, a mai spus liderul UNPR.

CITESTE SI: ADRIAN NASTASE: EUROPA A DEVENIT UN FEL DE CORABIE A LUI NOE

GABRIEL OPREA le-a transmis tinerilor din UNPR ca urmeaza un an greu si o campanie electorala complicata.

“Indiferent de modul in care vom participa in alegeri, este important sa avem o echipa unita si puternica. Tocmai de aceea, vreau sa va spun de pe acum ca in campania UNPR va fi ca in armata. Adica va fi ordine si disciplina. Vom avea candidati foarte buni, mai ales ca UNPR este recunoscut pentru echipa sa de primari. Vom avea un milion de membri de partid si vom avea ca tinta sa aducem, pentru UNPR, cel putin 10% din voturile romanilor. Ne-au prezentat in presa cu 2%, 5% sau 7%. Important este ca la alegeri vom obtine 10% din voturile romanilor”, a precizat GABRIEL OPREA.

Sursa foto: realitatea