GABRIEL OPREA a propus o sedinta comuna a guvernelor din ROMANIA si UCRAINA

Vicepremierul GABRIEL OPREA a propus marti, la o intrevedere cu ministrul ucraienean de Externe PAVLO KLIMKIN, organizarea unei SEDINTE COMUNE a guvernelor de la BUCURESTI si KIEV, “pentru identificarea proiectelor prioritare de colaborare”.

GABRIEL OPREA a subliniat “disponibilitatea Romaniei de a sprijini autoritatile ucrainene in realizarea reformelor necesare pentru stabilitatea economica si consolidarea administrativa, in vederea accelerarii parcursului european al Ucrainei si a apropierii sale de structurile euro-atlantice”, conform unui comunicat al MAI remis presei.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS s-a intalnit cu ministrul de Externe al Ucrainei, PAVLO KLIMKIN 

De asemenea, GABRIEL OPREA “a transmis solidaritatea si sustinerea ferma a Guvernului Romaniei pentru consolidarea integritatii si suveranitatii Ucrainei si pentru evolutia sa cu succes catre structurile europene”.

Ministrul ucrainean de Externe PAVLO KLIMKIN se afla in vizita oficiala la Bucuresti, seful diplomatiei de la Kiev avand o intrevedere cu omologul roman BOGDAN AURESCU si fiind primit de catre presedintele KLAUS IOHANNIS.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS saluta inaugurarea mandatului noului presedinte al CROATIEI 

Sursa foto: realitatea.net