Filip Cezar Constantin, politistul din Piatra Neamt care a batut o minora, a demisionat UPDATE

UPDATE ora 19:10 – Filip Cezar Constantin, seful Politiei Municipiului Piatra Neamt, care a fost filmat in timp ce lovea o minora, a demisonat.

Gabriel Oprea, ministrul Afacerilor Interne, a ordonat sefului Politiei Romane demiterea politistului care a fost filmat in timp ce batea o fata de 14 ani.

Gabriel Oprea, ministrul Afacerilor Interne, cere demiterea lui Filip Cezar Constantin, seful Politiei Municipiului Piatra Neamt, dupa ce acesta a fost filmat in timp ce lovea o minora.

“Viceprim-ministrul pentru securitate nationala, ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea, a cerut sefului Politiei Romane demiterea sefului Politiei Municipiului Piatra Neamt. Mentionam totodata, ca in cazul respectivului politist a fost sesizat Parchetul competent, pentru continuarea cercetarilor”, se arata intr-un comunicat al Ministerului Afacerilor Interne.

Citeste si: VIDEO INCREDIBIL. Cezar Constantin Filip, seful Politiei Piatra Neamt, loveste fara mila o minora 

Seful Politiei Municipiului Piatra Neamt, comisarul sef Filip Cezar Constantin, a fost surprins de camerele de supraveghere din institutia pe care o conduce in timp ce lovea fara mila o adolescenta de 14 ani, acuzata de mai multe furturi.