GABRIEL OPREA, CITAT la DNA! MESAJUL fostului ministru pentru familia lui BOGDAN GIGINA

Fostul ministru de Interne GABRIEL OPREA s-a prezentat, luni dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), unde a fost citat de procurori, informeaza televiziunile de stiri. Fostului ministru a fost pus sub acuzare pentru ucidere din culpa, in cazul mortii politistului BOGDAN GGINA, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a avizat urmarirea sa penala.

La iesirea de la DNA, GABRIEL OPREA a confirmat ca i s-au adus la cunostinta acuzatiile de ucidere din culpa si a reiterat ca “a fost un accident”. “Nu se grabea nimeni. In urma cercetarilor, nu ca spun eu, si viteza mea, si a masinii de politie care ne insotea, erau sub 60 km/ora. Nu se grabea nimeni”, a declarat Oprea.

“Este o mare tragedie pe care nu si-ar dori-o nimeni. Nu veneam de la restaurant, eram in timpul serviciului. Cer iertare familiei politistului BOGDAN GIGINA. (…) Incerc sa trec prin aceasta tragedie cu demnitate. Este foarte greu, a fost un accident, o mare nefericire”, a afirmat fostul ministru de Interne.

GABRIEL OPREA sustine ca, in momentul accidentului, “s-a oprit masina, iar politistul de pe masina care ne insotea, care era si nasul lui Gigina, ne-a spus sa trecem mai departe. Nu mi-am dat seama de accident, nu am stiut de accident”.

Sursa foto: realitatea