GABRIEL OPREA: CODUL FISCAL trebuie REDISCUTAT. UNPR propune CONSULTARI cu toate PARTIDELE

GABRIEL OPREA, presedintele UNPR, a sustinut, joi, o scurta conferinta de presa in care a vorbit despre pozitia pe care o va adopta formatiunea politica, in fruntea careia se afla, in legatura cu noul COD FISCAL.

GABRIEL OPREA a declarat jurnalistilor prezenti la sediul UNPR ca noul COD FISCAL trebuie rediscutat si ca partidul sau lanseaza o invitatie la dialog. “UNPR pune mai presus de orice interesul national al Romaniei. In aceste conditiii, noi suntem de parere ca acest nou COD FISCAL trebuie rediscutat. Astfel, UNPR lanseaza o invitatie la dialog, la o masa la care sa se aseze toti reprezentantiii partidelor politice, fie ele din OPOZITIE sau de la guvernare. Aceasta discutie ar trebui sa aiba loc la Palatul Parlamentului inainte ca noul COD FISCAL sa fie discutat in plenul reunit”, a declarat GABRIEL OPREA.

CITESTE SI: FMI avertizeaza ROMANIA: Noul COD FISCAL va sterge cu buretele toate PROGRESELE 

Aceasta declaratie pozitioneaza clar UNPR-UL de partea presedintelui KLAUS IOHANNIS in dauna partenerilor de la guvernare, in speta a PSD-ului si a premierului VICTOR PONTA.

Reamintim ca presedintele KLAUS IOHANNIS a refuzat sa promulge noul COD FISCAL si a trimis proiectul de lege inapoi la PARLAMENT.

CITESTE SI: BASESCU: IOHANNIS va promulga noul COD FISCAL. Ne vom trezi peste noapte intr-o GROAPA! 

Sursa foto: gandul