GABRIEL OPREA: Deputatul MARIN ANTON este un BUN ORGANIZATOR, cum a fost si MARIAN VANGHELIE

Presedintele UNPR, GABRIEL OPREA, a declarat sambata, la Poiana Brasov, raspunzand unei intrebari legate de inscrierea in UNPR a lui MARIN ANTON, ca il apreciaza pe respectivul parlamentar, pe care l-a caracterizat ca fiind “un bun organizator, cum a fost si Vanghelie”.

“Domnul Marin Anton este un om pe care-l cunosc inca de cand eram la PSD Ilfov, eram presedinte de organizație si aveam o competiție politica. Il apreciez si este bine venit, ca orice parlamentar, ca orice roman, si acesta este mesajul nostru: care doreste stabilitate, care doreste securitate, care doreste seriozitate sa vina la UNPR. Dincolo de calitațile si pacatele domnului Anton, ca nimeni nu-i ingeras in țara asta, este un bun organizator, cum a fost si Vanghelie. Mizam si noi sa atingem targetul de 10% in Giurgiu cu domnul Anton, si cu orice politician care doreste sa adere la proiectul nostru politic. Nu spun ca suntem perfecți, ca suntem ingerasi, dar respectam legea si Constituția Romaniei” a afirmat GABRIEL OPREA, care a participat la reuniunea naționala a organizației de tineret a Uniunii Naționale pentru Progresul Romaniei (UNPR).

Citeste si: GABRIEL OPREA ii RASPUNDE lui MARIAN VANGHELIE

El a spus ca cei ce aleg sa vina in UNPR inseamna ca au incredere in proiectul politic de stabilitate naționala al acestei formațiuni.

“In a discuta de ce pleaca unii, sau nu, la UNPR, eu cred ca poate cred in proiectul nostru politic de stabilitate naționala. (…) Am ajuns sa am un brand. Brand-ul de a ma ține de cuvant, si nu o spun eu, o spun majoritatea. Cred ca oamenii, inclusiv oamenii politici, au nevoie de stabilitate si au nevoie ca cineva sa se țina de cuvant”, a apreciat liderul UNPR, potrivit Agerpres.

Citeste si: GABRIEL OPREA: UNPR sustine proiectul de TAXARE a marilor AVERI si VOTUL de la varsta de 16 ani

Deputatul independent MARIN ANTON a devenit, de vineri, membru al UNPR. Anterior, acesta a mai fost membru al PNL, PDL si PMP.

Sursa foto: digi24.ro