GABRIEL OPREA despre cooptarea lui ROBERT CAZANCIUC in UNPR

GABRIEL OPREA, presedintele UNPR, a dorit sa lamureasca zvonurile din ultimele 24 de ore si in centrul carora se afla numele ministrului Justitiei ROBERT CAZANCIUCMiercuri a aparut, pe surse, informatia ca actualul ministru al Justitiei, ROBERT CAZANCIUC, ar urma sa treaca in tabara UNPR.

OPREA a declarat, joi, in cadrul unui interviu acordat adevarul.ro ca  are o parere buna despre Robert Cazanciuc si ca partidul sau are un interes pentru preluarea ministerul Justitiei. Insa, GABRIEL OPREA a precizat ca ROBERT CAZANCIUC nu a semnat, pana in acest moment, adeziunea la UNPR.

CITESTE SI: GABRIEL OPREA a anuntat ce vor face parlamentarii UNPR la votul MOTIUNII de CENZURA 

”Dincolo de legende, de ipoteze de lucru, in momentul in care in Guvern se face ceva serios, este public. Despre domnul ROBERT CAZANCIUC am o parere foarte buna.  Imi amintesc ca eram in 2000, domnul CAZANCIUC era adjunctul lui VICTOR PONTA, il cunosc si il apreciez.

N-a semnat nimic (n.n: referindu-se la inscrierea in UNPR). Nu neg ca UNPR are un interes pentru ministerul Justitiei, dar nu este nimic oficial. Sunt discutii, nu s-a semnat nimic. Caut sa ma tin de cuvant.  Sunt jurist. Nu este nimic oficial, sa fie clar”, a precizat GABRIEL OPREA la Adevarul Live.

Sursa foto: gandul.info