GABRIEL OPREA DESPRE FUZIUNEA PMP-UNPR

Fostul lider al UNPR GABRIEL OPREA dezminte ca ar fi avut un rol in FUZIUNEA cu PMP, anuntata marti de presedintele Traian Basescu, si sustine ca nu este de acord cu ea. “Nu as fi comentat nimic despre decizia conducerii UNPR privind fuziunea cu PMP. O fac, totusi, pentru ca exista un comunicat al PNL in care sunt cateva neadevaruri care trebuie demontate.

In primul rand, nu am avut niciun rol in decizia pe care a luat-o UNPR. Nu mai sunt membru al partidului si nu particip la luarea deciziilor in partid. Demisia mea din UNPR nu este un act formal sau un gest de imagine, ci este o realitate cat se poate de concreta. Sunt un om serios si, daca spun un lucru, asa fac.

CITESTE SI: UNPR A FOST ABSORBIT DE PMP. BASESCU SI STERIU AU ANUNTAT FUZIUNEA – SURPRIZA. DECLARATII

In al doilea rand, nu as fi avut cum sa particip la aceasta decizie de vreme ce ea nu reflecta opiniile mele. Personal, imi pare rau ca proiectul UNPR, ca partid de sine statator, dispare”, a scris pe pagina sa de Facebook GABRIEL OPREA. Fostul presedinte al UNPR mai sustine ca regreta ca noua conducere a partidului a luat aceasta decizie. “Imi pare rau ca munca mea si a multor colegi se transforma in zestrea unei fuziuni de conjunctura. As fi preferat ca UNPR sa mearga pe picioarele sale. Stiu ca era greu, dar succesul nu vine niciodata din solutiile facile”, a afirmat GABRIEL OPREA.

In plus, GABRIEL OPREA respinge “ideea unei relatii privilegiate cu Traian Basescu”. “Este inca un neadevar”, puncteaza senatorul, aratandu-se “mirat” ca “tocmai PNL lanseaza in spatiul public astfel de ipoteze”. Traian Basescu, presedintele PMP, a anuntat marti ca partidul va fuziona prin absorbtie cu UNPR, urmand ca saptamana viitoare sa fie alese noile organe de conducere.

Sursa foto: realitatea