GABRIEL OPREA ii RASPUNDE lui MARIAN VANGHELIE

Presedintele UNPR, GABRIEL OPREA, a declarat sambata, la Poiana Brasov, raspunzand unei intrebari referitoare la declaratia lui MARIAN VANGHELIE ca are un loc “in celula” pentru Ponta si Oprea, ca in toata activitatea sa politica numele lui “nu a fost legat de vreun scandal”, pentru ca este jurist, militar si a cautat sa respecte legea.

“As vrea sa verificati in timp daca Gabriel Oprea, vreodata, poate am fost si eu suparat… am cautat sa-mi duc proiectul politic, UNPR, de stabilitate nationala, (…) am cautat sa nu jignim pe nimeni si am cautat sa respect legea. De regula, in toata activitatea mea politica, si am fost si in vreo sase guverne, numele meu nu a fost legat de vreun scandal. De ce? Pentru ca am cautat sa respect legea, sunt jurist, sunt militar si acest lucru vreau sa-l insuflu si aici, tinerilor, sa respecte legea. Eu nu am pomenit, niciodata, nici un nume (…) Nu cred in dusmanii politice, eu cred, eventual, intr-o competitie politica, iar, in problema de justitie, niciodata nu ne exprimam. Justitia o intarim, o sprijinim si cautam ca toti sa respectam legea”, a declarat GABRIEL OPREA.

Citeste si: MARIAN VANGHELIE, ARESTAT PREVENTIV! EDILUL a ajuns in ARESTUL CAPITALEI. UPDATE

Liderul UNPR a fost rugat sa comenteze si declaratia OANEI NICULESCU MIZIL, din ziua retinerii lui MARIAN VANGHELIE, “Victore, Victore…”.

“Poate am mai avut si eu unele iesiri, dar am cautat sa nu spun nimic de nici un om politic, lucru care se poate verifica. De ce? Pentru ca ma intereseaza proiectul meu politic. Te mai certi cu nevasta acasa, cu colegi din partid sau din politica, dar mi-am gestionat vointa sa merg mai departe in proiectul meu, sa nu pronunt nume, sa nu intru in dusmanii politice sau in competitii politice. Si cred ca mi-a prins bine si cred ca, de aceea, UNPR este cautat. Viata politica este spumoasa si dumneavoastra din mass-media doriti cat mai multe evenimente si este corect sa fie asa. Sunteti o putere in stat”, a fost raspunsul presedintelui UNPR.

Citeste si: EXPLOZIV MARIAN VANGHELIE isi va da drumul la gura: Primele doua nume grele vizate

Intrebat cum va vota UNPR in cazul senatorului DAN SOVA, pentru care procurorii au cerut Senatului incuviintarea retinerii si arestarii preventive, GABRIEL OPREA a spus ca “intotdeauna UNPR a respectat justitia”.

Presedintele UNPR, alaturi de reprezentanti din conducerea partidului, a participat sambata, la Poiana Brasov, la reuniunea nationala a organizatiei de tineret a Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei.