GABRIEL OPREA: Il vom sustine NECONDITIONAT pe presedintele KLAUS IOHANNIS

GABRIEL OPREA, presedinteleUNPR, a precizat, dupa consultarile avute luni la Cotroceni cu Presedintele KLAUS IOHANNIS, ca formatiunea pe care o conduce va colabora neconditionat cu seful statului. De asemenea, GABRIEL OPREA anunta ca UNPR solicita modificarea urgenta a noului Cod Electoral.

”Am avut astazi o intalnire in care noi UNPR prin exemple concrete am aratat ce am facut pentru legi si buna functionare a justitiei. Am constatat cu bucurie ca domnul presedinte Iohannis respecta litera Constitutiei si e un adevarat partener si noi vrem sa imbunatatim acest parteneriat si chiar sa-l consolidam. In ceea ce priveste legile electorale, UNPR declara ca trebuie schimbat cat de urgent noul Cod electoral.

CITESTE SI: PONTA, dupa consultarile de la Cotroceni: Suntem de acord cu propunerile presedintelui

Vreau sa va mai spun ca consensul presupune cooperare. Presupune uneori si compromisuri atat pentru putere cat si pentru opozitie.

Cu alte cuvinte, UNPR intelege partea sa de responsabilitate dar asteapta si de la celelalte partide sa-si asume aceasta responsabilitate. Intotdeauna vom participa in mod constructiv la astfel de intalniri, il sprijinim in mod neconditionat pe presedintele Iohannis, mai ales in proiectele de securitate”, a concluzionat GABRIEL OPREA la finalul rundei de consultari de la Palatul Cotroceni.

CITESTE SI: VASILE BLAGA: I-am transmis presedintelui varianta pe care PNL o va sustine la ALEGERILE LOCALE 

Sursa foto: realitatea.net