GABRIEL OPREA saluta promulgarea legii PENSIILOR MILITARE

Viceprim-ministrul GABRIEL OPREA a salutat, luni, promulgarea legii PENSIILOR MILITARE de STAT de catre presedintele KLAUS IOHANNIS, apreciind ca decizia reprezinta un pas inainte spre normalitatea modului in care statul roman trebuie sa-si trateze militarii si functionarii cu statut special din domeniul securitatii nationale.

“Este un demers reparatoriu pe care l-am initiat la inceputul acestui an si care s-a bucurat de aprecierea si sustinerea tuturor institutiilor din domeniul apararii, ordinii publice si securitatii nationale, precum si a asociatiilor cadrelor militare in rezerva si in retragere. Finalizarea acestei importante legi este o dovada in plus ca Guvernul, Parlamentul si Presedintia Romaniei au aceeasi viziune responsabila fata de cei care isi slujesc tara sub juramant, asigurand securitate romanilor si Romaniei”, a afirmat GABRIEL OPREA, conform unui comunicat al MAI transmis presei.

CITESTE SI: BPN al PSD este prezidat, in premiera, de DRAGNEA. PLANUL de REVITALIZARE gandit de presedintele interimar. UPDATE 

Vicepremierul OPREA arata ca, la fel ca in cazul Acordului politic national privind cresterea finantarii pentru Aparare, clasa politica romaneasca a demonstrat solidaritate si respect pentru militarii romani, cu atat mai mult in actualul context geopolitic, cand institutiile de forta ale statului trebuie sa faca fata noilor provocari pentru mentinerea securitatii regionale.

“Ca militar, ca parlamentar al Romaniei, viceprim-ministru pentru securitate nationala, ministru al Afacerilor Interne si fost ministru al Apararii Nationale, voi sustine de fiecare data orice initiativa care va intari domeniul securitatii nationale si institutiile statului de drept. Am facut asta recent in Parlamentul Romaniei si o voi face de fiecare data cand va fi nevoie”, a subliniat vicepremierul GABRIEL OPREA.

CITESTE SI: Proiect de lege INCREDIBIL: Oricine DONEAZA BANI poate ajunge chiar si GENERAL in ARMATA ROMANA 

Legea PENSIILOR MILITARE de STAT, promulgata joia trecuta de presedintele KLAUS IOHANNIS, urmeaza a fi publicata in Monitorul Oficial al Romaniei.

Sursa foto: adevarul