Gabriel Oprea va depune juramantul in functia de ministru de Interne la ora 14.00

Gabriel Oprea a renuntat la functia de vicepremier. Oprea si-a dat demisia in jurul orei 11.00, asa cum se discuta inca de aseara, pentru a putea fi numit ministru la Interne, unde asigura interimatul valabil pana in data de 8 martie.

UPDATE ora 12.30: Gabriel Oprea va depune jurmantul in functia de ministru de Interne astazi, la ora 14.00. “Ceremonia de depunere a juramantului de investitura a lui Gabriel Oprea in functia de ministru al Afacerilor Interne va avea loc la Palatul Cotroceni miercuri, la ora 14.00”, informeaza Administratia Prezidentiala.

UPDATE ora 12.15: Presedintele Traian Basescu a semnat miercuri decretul prin care se ia act de demisia lui Gabriel Oprea din functia de vicepremier si cel de numire in fruntea Ministerului Afacerilor Interne. 

Datele de ultima ora arata ca premierul Victor Ponta nu se gandeste sa schimb programul de guvernare, asa cum i-a cerut presedintele Traian Basescu.

Reamintim ca numirea viitorilor noi ministri din cabinetul Ponta a aparut, miercuri, in Monitorul Oficial, insa decizia finala a ramas la mana presedintelui Traian Basescu, care urmeaza sa hotarasca daca va semna sau nu decizia de numire a acestora.