GABRIEL OPREA: Sunt un OM ADEVARAT; M-au REEVALUAT toti presedintii, IN SENSUL BUN

Vicepremierul GABRIEL OPREA a afirmat, sambata, ca a fost REEVALUAT ”IN SENSUL BUN” de aproape TOTI PRESEDINTII ROMANIEI, deoarece a demonstrat solidaritate in momente grele si intotdeauna SI-A RESPECTAT CUVANTUL.

CITESTE SI: GABRIEL OPREA: ROMANIA este o TARA SIGURA si un exemplu privind LUPTA ANTICORUPTIE

“In momentul in care am lucrat mai mult impreuna, dincolo de campaniile politice, cand faci ceva cu adevarat pentru tara asta si ITI FACI DATORIA… Cred ca aici este plusul meu, ca stau la greu, ca NU FUG LA PRIMA GREUTATE si ca IMI TIN CUVANTUL DAT. Si cred ca m-au REEVALUAT CAM TOTI PRESEDINTII, in sensul bun, pentru ca sunt un om care stau la greu. La greu, toti vor sa aiba OAMENI ADEVARATI”, a declarat Oprea la Realitatea TV.

El a adaugat ca a aratat intotdeauna RESPECT FUNCTIEI DE PRESEDINTE AL ROMANIEI si a evitat orice conflict cu seful statului.

“Am avut o relatie corecta cu toti presedintii Romaniei si (…) II RESPECT PE TOTI PRESEDINTII ROMANIEI, ca institutie, indiferent ce spun sau ce nu spun, nu le-am raspuns niciodata pana acum in contradictoriu. (…) Respect institutia presedintelui Romaniei. Il respect pe presedintele Iohannis, este presedintele Romaniei, ales de romani”, a precizat Gabriel Oprea.