GABRIEL OPREA: UNPR inseamna dezvoltarea ROMANIEI

Presedintele UNPR, vicepremierul si ministru al Afacerilor Interne GABRIEL OPREA, a declarat vineri, cu prilejul implinirii a cinci ani de la infiintarea partidului, ca formatiunea sa a reprezentat in ultimii ani un partener corect si loial, avand ca prioritate dezvoltarea ROMANIEI.

GABRIEL OPREA a precizat ca stabilitatea politica si proiectele partidului sunt de interes national. “Sprijinim guvernul Ponta si pe presedintele nostru Klaus Iohannis. Am fost parteneri corecti si loiali. UNPR este o uniune a progresului si inseamna dezvoltarea ROMANIEI. Romania are nevoie de institutii puternice”, a declarat GABRIEL OPREA.

CITESTE SI: OPREA, dupa intalnirea cu seful EUROPOL: Intrarea ROMANIEI in SCHENGEN ar aduce beneficii securitatii UE 

De asemenea, GABRIEL OPREA a reiterat speranta ca numarul membrilor formatiunii sa atinga cifra de un milion in urmatorii doi ani. La manifestarea de implinire a cinci ani de la infiintarea UNPR, desfasurata in Piata Obor din Sectorul 2 al Capitalei, participa aproximativ 20.000 de oameni, care sarbatoresc cu un concert de muzica populara, cu vitel la protap, mici, fasole cu carnati, bere.

CITESTE SI: GABRIEL OPREA: Il vom sustine NECONDITIONAT pe presedintele KLAUS IOHANNIS 

Sursa foto: jurnalul.ro