GABRIEL OPREA (UNPR): Mergem la negocierile de la Cotroceni cu toata deschiderea

Presedintele Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR), GABRIEL OPREA, a aratat vineri, la Pitesti, intr-o declaratie de presa, ca formatiunea politica va participa la CONSULTARILE de la COTROCENI cu o delegatie de 6 membri.

“Luni, mergem la consultari, la Cotroceni, mergem cu toata deschiderea, o delegatie de sase colegi, UNPR este deschis, in actualul context de securitate, pentru orice proiect national adevarat pe care il prezinta fie presedintele Romaniei, fie orice formatiune politica din Romania”, a precizat Oprea. In cadrul aceleiasi declaratii de presa, liderul UNPR a vorbit despre proiectele pe care le sustine la nivel national.

CITESTE SI:  KLAUS IOHANNIS a chemat partidele la NEGOCIERI. PROGRAMUL intalnirilor de la COTROCENI 

“Noi spunem ca nu ne pricepem la toate, dar avem cinci domenii care ne intereseaza si la care avem un cuvant de spus. Acestea ar fi securitate, sanatate, agricultura, administratie publica si social. Avem trei proiecte la care tinem: taxarea marilor averi — ne-au lipsit anul trecut doua voturi, este un proiect care se poate implementa pe o durata de 2-5 ani, este un proiect de solidaritate, sustinut de 85% din populatie; al doilea proiect este votul pentru tinerii de 16 ani si al treilea, o lege suta la suta a UNPR, primul job pentru tineri, dupa ce termina scoala, statul sa sprijine societatile comerciale pentru angajarea tinerilor ca ei sa nu mai plece in strainatate”, a spus GABRIEL OPREA.

Totodata, GABRIEL OPREA a reafirmat sprijinul pentru guvernul actual. “Proiectul nostru nu se schimba, sprijinim guvernul din care facem parte si sprijinim presedintele Romaniei care a fost ales de popor, indiferent care este numele acestuia”, a precizat liderul UNPR.

CITESTE SI: GABRIEL OPREA: UNPR il sprijina pe presedintele Romaniei indiferent cum il cheama 

Acesta a mai mentionat si ca partidul va marca cei cinci ani de existenta politica la 1 Mai. “Suntem la cinci ani de existenta politica. Suntem al doilea partid ca numar de membrii inregistrati la tribunal dupa PSD, avem 356 de mii de membri, iar cine doreste seriozitate, securitate, prosperitate sa ni se alature. Noi vom marca cei cinci ani printr-o manifestare in Piata Obor, la 1 Mai”, a completat GABRIEL OPREA.

GABRIEL OPREA a fost prezent vineri la Pitesti, la invitatia presedintelui organizatiei judetene a UNPR Arges, senatorul Iulian Cristache.

Sursa foto: adevarul.ro